Acer CZ představil nový design naživo

18. 5. 2007 22:10    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Acer CZ dnes představil nový design naživo

Acer CZ představil nový design naživo

Jak jsme vás již informovali (Acer vyvíjí notebooky s BMW), bude dosavadní modelová řada designového provedení Folio, nahrazena dvěma odlišnými koncepty. Tyto nové koncepty dnes společnost Acer oficiálně předvedla novinářům v Praze. Dvě nová designová provedení mají za úkol vzhledově od sebe odlišit zaměření notebooků.

Acer Aspire Gemstone jsou notebooky určené pro domácí multimediální použití. Hlavní důraz je zde kladen na poutavý vzhled a kvalitní zvuk. Na klávesnici naleznete zaoblené křivky. Na spodku notebooku je instalován subwoofer. Víko notebooku se otevírá pomocí modulu s webovou kamerou. Povrchová úprava plastů již není řešena barevným nástřikem, takže se nebude odírat.

Acer TravelMate ProFile mají najít své uplatnění především ve firmách. Mezi hlavní přednosti tak bude patřit možnost dokování do klasických dokovacích stanic (viz Acer TravelMate 6460 - s dokováním do firmy). Těla některých modelů budou nově provedena ze slitiny magnesia.

Testy ostrých kusů Nových notebooků přineseme již brzy. První kusy dorazí na sklady českých distributorů začátkem června 2007.

Acer Aspire Gemstone
Nové provedení Acer Aspire Gemstone

Krátké zprávy

Diskuse