Vodafone - nový tarif pro internet

30. 1. 2008 01:51    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Vodafone od 6. února nabídne mobilní datový tarif “Připojení na stálo“ za měsíční paušál 650 Kč včetně DPH. Tarif je určen lidem, kteří potřebují denní mobilní připojení k internetu. Připojení využívá technologii GPRS/EDGE umožňující rychlost datového přenosu až 236 kbps (29,5 kB/s) a podle tvrzení Vodafone, je dostupné pro 70% obyvatel České republiky. FUP (nastavení limitu přenesených dat za měsíc, poté dochází k omezení rychlosti na cca 20 kbps) je nastaven na 3 GB, což umožňuje stáhnout průměrně cca 100 MB dat za den. Na mobilní komunikaci přes e-mail a občasné prohlížení webových stránek by to mělo bez problému stačit. Pro stahování multiemdií tento tarif určen rozhodně není.

Vodafone - nový tarif pro internet

S novým tarifem budou mít zákazníci možnost od 6. února po dobu šesti měsíců pořídit si datovou kartu nebo USB modem (potřebný pro připojení) za zvýhodněnou cenu 977 Kč včetně DPH. Podmínkou je používání jednoho z dvou datových tarifů Vodafone po dobu šesti měsíců.

V nabídce zůstává nadále i stávající tarif “Připojení na dlouho“, který je určen pro občasné využití (rychlost 236 kbps, cena 200 - 750 Kč/měsíc, FUP 3 GB). Všichni stávající i noví zákazníci, kteří si daný datový tarif dosud nikdy neaktivovali, budou mít od 6. února možnost vyzkoušet si oba datové tarify na měsíc zdarma.

ExpressCard datovou kartu Vodafone, jsme testovali v článku Vodafone Mobile Connect ExpressCard.

Krátké zprávy

Diskuse