Intel rozdává ultrabooky zdarma

11. 8. 2012 12:38    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Doby, kdy se na festivaly jezdilo jenom za hudbou, dávno minuly. Open Air Festival v Panenském Týnci nabídne svým návštěvníkům od 9. do 11. srpna 2012 kromě vystoupení českých a zahraničních hudebních hvězd (Gorillaz Sound System, Fatboy Slim, Monkey Business, Amy Macdonald, Xindl X, Tomáš Klus, Anna K, Nightwork a další) i příležitost seznámit se s aktuální nabídkou ultrabooků.

Intel rozdává ultrabooky zdarma

Aktualizováno (11.08.2012): oproti původní zprávě, budou nakonec rozdány ultrabooky dva. Z Intelu nám upřesnili informaci, že jeden ultrabook obdržel výherce včera, další bude obdarován dnes.

Společnost Intel společně s hračským týmem eSuba přichystala pro své hravé fanoušky možnost zasoutěžit si v pátek a v sobotu o ultrabook Sony Vaio a řadu dalších cen. Celý den budou moci zájemci vylepšovat své skóre ve formulích F1 2011, 12 nejlepších se pak utká ve večerním finále TrackMania Nations Forever na šesti ultraboocích. Absolutní vítěz si jeden ultrabook odnese domů.

Kromě soutěže o Ultrabook se návštěvníci stánku společnosti Intel mohou zapojit i do Red Bull Gaming Tour v TrackMania Nations. Open Air Festival v Panenském Týnci je další ze zastávek celé tour, jejíž vítěz vyhraje lístky na závod Formule 1. Průvodci všemi herními koly budou hráči eSuby a patronem je ten nejpovolanějši - Erik "hakkiJunior" Leštach, dlouhodobě nejlepší domácí hráč a světový šampion v TrackManii.

V Intel Ultrabook Experience Zone si budete moci kromě soutěžení také vyzkoušet 13 nových Ultrabooků. Všem, kterým se nová kategorie ultra lehkých, ultra výkonných a ultra tenkých počítačů zalíbí, ale nepodaří se jim jeden model vyhrát, poskytne Intel kupon na slevu.

Krátké zprávy

Diskuse