Ultrabook Truck přijel do Prahy

28. 2. 2013 16:56    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společný prezentační kamion společností HP, Intel a Tech Data, přezdívaný "Ultrabook Truck", přijel i do České republiky. Od 28. února do 1. března 2013 parkuje u Kongresového centra v Praze 4.

Ultrabook Truck přijel do Prahy

Ultrabook Truck nabízí možnost seznámit se s aktuálními technologickými trendy, problematikou Intel procesorů a nejnovějšími modely ultrabooků HP. Vůbec poprvé se například v ČR představil HP EliteBook Revolve, který přijde na zdejší trh na jaře letošního roku. O příchozí pečuje speciální tým, který je připraven odpovědět na dotazy a představí výhody jednotlivých produktů.

V obou dnech je připraveno několik samostatných prezentací, které budou vždy tematicky zaměřeny na konkrétní pozvanou skupinu obchodních partnerů. Součástí prezentace je i výstava ultrabooků, které jsou k dispozici zákazníkům pro vyzkoušení a otestování přímo na místě. K dispozici je žhavá novinka, již zmiňovaný HP EliteBook Revolve, z celé řady dalších mobilních novinek od HP s technologiemi Intel je možno zmínit alespoň HP EliteBook Folio 9470m, HP Spectre XT Pro, HP Envy 6 či HP Envy 4.

V pátek 1. 3. 2013 od 14 do 16 hodin by měl být speciální kamion zpřístupněn i veřejnosti.

Krátké zprávy

Diskuse