Exotický herní notebook Fangbook III HX6 se dá konfigurovat

29. 10. 2014 12:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Menších výrobců, kteří prodávají konfigurovatelné herní notebooky je poměrně hodně, bohužel ne pro všechny je náš trh zajímavý a tak se případný zájemce musí porozhlédnout u našich západních sousedů. Jedním z nich je CyberPower Inc a jejich model Fangbook III HX6.

Exotický herní notebook Fangbook III HX6 se dá konfigurovat

Fangbook III HX6 je herní notebook s typicky agresivním designem s červeným podsvícením. K dispozici jsou i 3 speciální klávesové zkraty pro spuštění ventilátoru na plné otáčky, ovládání podsvícení a přetaktování procesoru. Navíc při otevření displeje slouží jeho spodní část jako jakýsi stojánek, který lehce nadzvedně tělo a zajistí lepší přísun vzduchu k chlazení.

Hardwarová výbava je pro herní notebook poměrně typická. Procesoru Intel Core i7 – 4700MQ sekuduje až 16GB DDR3. Grafická karta, je sice o generaci starší Nvidia Geforce GTX 860M, jistě ale nabídne obstojný výkon pro hraní ve Full HD rozlišení 1920 x 1080 na 15,6 palcové IPS obrazovce. Jako úložiště poslouží 2,5“ disk s kapacitou 1TB a 7200 otáčkami za minutu nebo půjde nahradit za SSD.

Fangbook III HX6 v případě zájmu můžete pořídit za cenu začínající na 1100 dolarech, malé omezení však může být pouze roční záruka.

Zdroj: techpowerup.com

Krátké zprávy

Diskuse