Na MSI Roadshow 2015 budou k vidění různé herní notebooky

30. 3. 2015 19:06    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Lukáš Čambala

Společnost MSI, výrobce herního hardwaru, opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače, komponenty a technologie na MSI Gaming Roadshow 2015. Ta proběhne na vysokých školách v Brně, Plzni a premiérově také v Českých Budějovicích.

Na MSI Roadshow 2015 budou k vidění různé herní notebooky

Na přednáškách se budou moci účastníci dozvědět zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek od MSI. Vstupné je zdarma pro každého je navíc nachystán dárek.

Co vše na roadshow najdeme?

Najdeme zde například několik modelových řad notebooků MSI, mimo jiné i novinku s označením GT80 Titan, což je první notebook na světě s mechanickou klávesnicí a dvěma grafikami GTX980M v SLI. Dále je to např. model GS30, kde se jedná o ultrabook s možností dokování pro maximální výkon.

Dále se zde bezpochyby objeví základní desky a grafické karty MSI Gaming, herní počítače a jiné vymoženosti.

Kdy, kde, jak?

Asi vás zajímá, kdy se jednotlivé akce budou konat…

Začneme asi Brnem - zde se na akci můžeme těšit 31. března 2015 na VUT (Technická 10, FEKT). Další školou bude ZČU v Plzni (Univerzitní 22, posluchárna UP 108), a to konkrétně 1. dubna 2015, roadshow nám bude uzavírat již také zmíněná JČU České Budějovice (Studentská 23, Aula – posluchárna), a to 2. dubna 2015.

Krátké zprávy

Diskuse