Acer prozradil parametry a vlastnosti nových Aspire

2. 5. 2015 08:00    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jan Konvalina

Acer v nedávné době na tiskové konferenci v New Yorku představil celou spoustu nových produktů. Nyní už jsou od Aceru známé konkrétnější parametry k modelům řady Aspire V 15, E a ES.

Acer prozradil parametry a vlastnosti nových Aspire

Acer se u nových řad Aspire V15 zaměřil především na luxusní vzhled, horní kryt je z hliníku s nanotiskovým potiskem. I panty k displeji jsou kovové a tak slibují dlouhou životnost a spolu s podsvícenou klávesnicí se řada V 15 snaží přiblížit k hernímu model V Nitro. O dostatečný výkon se budou starat procesory Intel Core 5. generace s grafickým čipem Nvidia Geforce 940M. Jako úložiště může sloužit 2TB plotnový pevný disk, nebo 1TB hybridní SSHD. Multimediální zaměření notebooku podtrhuje i FullHD displej.

Modelová řada E zastane i domácí stolní počítač, prodávat se totiž bude ve velikostech 14“ až 17,3“. I zde se Acer zaměřil na prémiový vzhled. Procesory Intel a grafické karty Geforce 940M nebo Radeon R8 a R6.

Aspire ES bude nejlevnější řada plnohodnotných notebooků až v 5 velikostech. Procesory Intel Pentium/Celeron nabídnou základní, ale dostatečný výkon.

Firma u všech svých modelů vyzdvihuje technologii TrueHarmony pro kvalitnější a věrnější reprodukci hudby a technologii BluelightShield pro redukci škodlivého modrého světla displeje a nižší únavu očí.

Modely Acer Aspire V 15 se začnou prodávat v červenci za cenu začínající na 19 990 Kč, Aspire E v květnu za 11 990Kč a Aspire ES v červnu za 6 990Kč.

Zdroj: Acer

Krátké zprávy

Diskuse