Toshiba Tecra Z50-C - 15“ korporátní notebook, hliníkové šasi, zabezpečení dat a zajímavá záruka

10. 11. 2016 06:34    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Toshiba uvedla na český a slovenský trh novou generaci firemního notebooku Tecra Z50-C. Přístroj charakterizuje hliníkové šasi s uživatelsky přístupnou a vyměnitelnou baterií. Volit lze procesory z 6. generace Intel Core i5 nebo i7, v procesoru integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 520 nebo navíc dedikovaný NVIDIA GeForce 930M. Stále nabízí i DVD-RW mechanikou. Na cestách lze ocenit volitelný 3G/LTE modemem.

Toshiba Tecra Z50-C - 15“ korporátní notebook, hliníkové šasi, zabezpečení dat a zajímavá záruka

V notebooku s 15,6“ matným Full HD displejem a hmotností od 2,1 kg je integrována kompletní sada portů v plné velikosti včetně síťového konektoru RJ-45, portů VGA i HDMI. Pro psaní a ovládání nabízí podsvícenou, vodě odolnou klávesnici a kombinaci ClickPadu a AcuPointu.

Bezpečnost dat zajišťuje kombinace čtečky otisků prstů, SMART karet, vlastního BIOSU, TPM čipu (šifrovat data na pevném disku) a funkce Anti Theft (možnost dálkového zablokování notebooku v případě ztráty a odcizení).

Toshiba vyrábí všechny notebooky Tecra ve své vlastní továrně, proto si troufá nabízet takzvanou Zárukou spolehlivosti Toshiba (Reliability Guarrantie), která první rok slibuje vedle opravy výrobní vady také vrácení plné částky kupní ceny notebooku.

Momentálně jsou standardně dostupné 4 základní konfigurace v cenách od Kč 26.438,- bez DPH respektive 31.990,- s DPH. Výrobce zákazníkům nabízí i konfigurace na přání (od 5 ks).

Krátké zprávy

Diskuse