Novinky červenec 2017 - nové fórum a srovnání výkonu notebooků a jejich komponent

9. 7. 2017 07:23    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Tento měsíc jsme na serveru NOTEBOOK.cz přinesli dvě novinky. První novinkou je už přibližně týden fungující vylepšené fórum. Druhá novinka nabízí přehledy a žebříčky měření zrecenzovaných notebooků.

Novinky červenec 2017 - nové fórum a srovnání výkonu notebooků a jejich komponent

Aktualizované fórum nabízí několik nových možností, lepší zabezpečení a přehlednější používání. Bylo by zbytečné zde vyjmenovávat všechny změny. Kdo používá pravidelně, jistě už ví, ostatním zbývá jen doporučit, aby se podívali. Nejpopulárnějším tématem jsou diskuse ohledně výběru nových notebooků, přijďte se také poradit.

Novou položku Výkony naleznete nově v hlavním menu. "Rychlá volba" v záhlaví nabízí přepínání mezi základními žebříčky. Pořadí komponent (grafika, procesor) nabízí vždy nejlepší hodnotu dané součástky. Žebříček notebooků ukazuje všechny notebooky řazené podle výkonu dané kategorie komponent. Jednotlivé notebooky lze dále rozkliknout a dostat se tak k odkazu na recenzi a k přehledu měřených komponent. Po rozkliknutí komponenty, získáte přehled notebooků, ve kterých jsme ji doposud měřili.

V databázi výkonů budou postupně přibývat nově recenzované notebooky a přidáme i dříve testované modely. Během léta přibydou žebříčky i dalších měřených komponent (HDD, SSD, RAM) a měření baterie.

Doufáme, že se vám nové úpravy zalíbí a hlavně, že budou k užitku. Jsme si vědomi, že je stále co zdokonalovat a další úpravy budou následovat. Napište nám také, co byste rádi vylepšili (na e-mail: listarna@notebook.cz nebo na fórum). Nejlépe vyhodnocené náměty budeme postupně realizovat.

Krátké zprávy

Diskuse