On-line kurz angličtiny na notebook, nanečisto zdarma

2. 3. 2012 06:59    Rubrika: Komerční sdělení

Nemálo z nás se musí nebo chce začít učit anglicky. A jen málo z nás do toho může nebo chce investovat hodně peněz a času. A když už do toho peníze nebo čas investujeme, chceme si být jisti, že to není plýtvání, ale že se opravdu anglicky naučíme - a to velmi dobře. Jak tedy zjistit, která metoda, kurz nebo jazyková škola je pro nás nejlepší?

On-line kurz angličtiny na notebook, nanečisto zdarma

Těžký výběr ze široké nabídky si uvědomují i samotní poskytovatelé výuky angličtiny. Proto řada z nich začala nabízet takzvané „ukázkové hodiny“. Všem zájemcům o studium je lze jen doporučit, protože si udělají alespoň malý obrázek o tom, jak výuka probíhá. A před konečným rozhodnutím je každá informace dobrá.

Nevýhodou těchto ukázkových hodin je jednak skutečnost, že budoucí student stráví ve výuce pouze jednu vyučovací hodinu. Vzhledem k vysoké ceně kurzů je to velmi krátká doba. Navíc po tuto dobu se může lektor chovat jinak, než se chová běžně (stejně jako když do školní hodiny přijde inspekce).

Objektivnější bývají ukázky výuky u internetových kurzů. Seznámení se s výukou v tomto případě probíhá formou demo přístupu. Tento typ ukázky je pro zájemce nejhodnotnější, protože nehrozí nebezpečí „dočasného vylepšení výuky“ jako v případě osobní přítomnosti na ukázkové hodině v jazykové škole.

Tyto demo ukázky výuky nabízí například internetový kurz Angličtina bez biflování, která zájemcům o studium zpřístupní svůj kurz na celých sedm dní. Potenciální student se tak může seznámit s metodou Imitum (ta se poněkud liší od klasické výuky, ale podle zkušeností současných studentů také lépe funguje). Důležité je také zjistit, zda ovládání internetového kurzu je pro zájemce dostatečně jednoduché a intuitivní.

Každý člověk je jiný a každému vyhovuje něco jiného – jiná metoda, jiné prostředí výuky, jiný přístup apod. Proto je velmi důležité si vybrat kurz, ve kterém se budete cítit dobře, který vás nebude stresovat a který vás nebude jen učit anglicky, ale který vás angličtinu opravdu naučí.

::Vyzkoušejte zdarma na 7 dní:
on-line kurz Angličtina bez biflování

- PR článek -

Komerční sdělení

Diskuse