Skvělá herní zábava na váš notebook

1. 4. 2014 08:05    Rubrika: Komerční sdělení

Pokud trávíte na Vašem notebooku hodně času, a rádi byste se nějak chvíli odreagovali, jsou zde pro vás některé online hry zdarma se snadným ovládáním, na které nepotřebujete stolní ani herní počítač. Většinou si vystačíte s myší nebo touchpadem. Tyto hry jsou velmi oblíbené u mladších i starších hráčů, a určitě vás nadchnou. Díky tomu, že nepotřebujete žádné speciální vybavení, si můžete zahrát kdekoliv a kdykoliv, sami nebo se soupeřem, stačí vám připojení na internet a váš notebook. Mezi nejvíce oblíbené online hry zdarma na notebook patří například:

  • Word soccer
  • Goodgame Empire
  • Solitér
  • Sudoku
  • Vrhcáby
  • Lodě

Word soccer - oblíbený slovní fotbal

Populární společenská hra pro dva hráče v anglické verzi. Máte rádi angličtinu, a myslíte si, že znáte hodně slovíček? Pak si zkuste zahrát slovní fotbal proti soupeři. K dispozici máte určitá písmena, a vítězem se stává ten, kdo z nich vytvoří v časovém limitu nejvíce slov. Oba hráči hrají současně, po dokončení daného kola se porovnají seznamy vytvořených slov soupeřů, vyřadí se nesprávná slova, a slova, která jsou vytvořena shodně.

Cílem je v několika po sobě jdoucích kolech dosáhnout více gólů, než váš soupeř. Hráči dostávají také žluté a červené karty. Hrajete proti reálným lidem, kteří jsou zrovna také na počítači, a díky tomu je to i větší zábava. Českou verzí je hra Slovní fotbal.

Všechny uvedené hry najdete na webu. Pro hru Goodgame Empire ale musíte jinam. Kam? To Vám prozradíme v další části věnované právě této hře.

Goodgame Empire - strategie pro každého

Hrou z jiného soudku je strategická hra Goodgame Empire. Tato skvělá zábava se odehrává v době středověku, a válčíte v ní proti reálným soupeřům, nikoliv proti počítači. Díky tomu si užijete spoustu adrenalinu, napětí a zábavy. Zjistíte, zda máte vůdcovské a rozhodovací schopnosti. V této strategii stavíte na vlastním území hrad a vesnici, staráte se o ně, cvičíte vlastní armádu vojáků, a s touto armádou následně dobýváte nová území, a bráníte ta svá. Vyzkoušejte si na svém notebooku Goodgame Empire a zjistěte, jaké by to bylo žít ve středověké době pravých hrdinů!

Využití notebooku nejen na práci

Notebook tedy můžete využít nejen na práci nebo brouzdání po internetu, ale i k zábavnému online hraní. K mnoha hrám nepotřebujete herní myši, podložky, speciální klávesnice ani herní počítače, stačí vám to, co máte běžně k dispozici.

Využijte dobře potenciál vašeho notebooku, a užijte si u toho mnoho legrace a herních zážitků. Zkuste občas místo práce relax s kvalitní online hrou na promazání mozkových závitů a procvičení postřehu!

Komerční sdělení

Diskuse