LG showroom v pražské Galerii Harfa, nabídne některé produkty exkluzivně

21. 8. 2014 19:45    Rubrika: Komerční sdělení

Prodejna nabízí i exkluzivní produkty, které nejsou dostupné v běžné obchodní síti ani na internetu. V showroomu je možné zakoupit všechny produkty z nabídky LG dostupné na českém trhu. Návštěvníci si mohou ve speciálním odhlučněném koutku vyzkoušet audio techniku, nechat se pohltit obrazem největší Ultra HD LG televize na českém trhu či si v klimatizačním centru nechat doporučit nejvhodnější chladící jednotku. To bude kromě B2B partnerů sloužit i spotřebitelům, kteří se mohou po domluvě přijít poradit.

LG showroom v pražské Galerii Harfa, nabídne některé produkty exkluzivně

„Zákazníkům chceme dopřát osobní zkušenost s našimi produkty. Záleží nám na tom, aby měli značku LG spojenou s dobrým pocitem a kvalitním servisem. Nový showroom tomu může výrazně pomoci, zejména v segmentu prémiových výrobků,“ komentuje otevření prodejny Andrea De Sousa, marketingová manažerka LG Electronics. „Všechny novinky značky budou uvedeny nejdříve v této prodejně,“ pokračuje.

Pro segment B2B i koncové zákazníky slouží showroom i jako konzultační centrum. Vyškolení pracovníci jsou připraveni pomoci s jakoukoli otázkou či požadavkem a předvést vybrané produkty v praxi. „Například v audio místnosti jsou k vyzkoušení Soundbary nebo domácí kina. Zákazník se zde může posadit a vybraný produkt si v klidu otestovat. Ví, co kupuje a co může od nové elektroniky čekat,“ vysvětluje Andrea De Sousa. „Časem by měla být návštěvníkům k dispozici také řada doplňkových služeb, jako jsou třeba doprava nebo instalace produktů přímo v jejich domácnosti,“ dodává.

V největší tuzemské značkové prodejně LG jsou dostupné různorodé produkty, od bílé techniky, přes monitory a prémiové televize, až po mobilní telefony a klimatizační jednotky. K vyzkoušení je zde i největší UHD LG televize v České republice, která disponuje uhlopříčkou 84 palců, a její menší verze se zakřivenou obrazovkou. V praxi si návštěvníci mohou „osahat“ širokou nabídku Smart televizí vybavených operačním systémem webOS, který nabízí zcela nové možnosti ovládání a uživatelského pohodlí. V nabídce mobilních telefonů nebudou chybět horké novinky G3 s a F60 ani topmodel G3, včetně všeho dostupného příslušenství. Z bílé techniky je v showroomu k vidění třeba čtyřdveřová lednice se systémem Door-in-Door, široké portfolio praček či lehká konvenční trouba, jediná svého druhu v Česku.

LG showroom se nachází ve zvýšeném přízemí nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni. Otevřen je každý den od 9.00 do 20.00.

Komerční sdělení

Diskuse