Svět informatiky ve finančnictví 2014 v Praze

16. 9. 2014 21:39    Rubrika: Komerční sdělení

Již 4. ročník konference se uskuteční 7.10. 2014 v Konferenčním centru City v Praze 4 a středem zájmu letošního ročníku budou nejnovější trendy v práci s daty a informacemi a bezpečnost datového provozu. Konference se bude též věnovat infrastruktuře datových center a zvyšování kvality péče služeb a péče o zákazníky.

Svět informatiky ve finančnictví 2014 v Praze

Právě nejnovější trendy v práci s daty představí Jan Chalas ze společnosti IMPER CZ. Na příkladech ukáže, jak lze v praxi zefektivnit interní procesy správným vyhodnocením dat.

Na práci s interními daty se soustředí zástupci společnosti Simplity, kteří se zaměří na Business Information Modeling (BIM). BIM je klíčovým prvkem realizace projektů v oblasti DWH a BI a dokáže efektivně realizovat projekty stavby a rozvoje datových skladů.

Do třetice na téma data vystoupí Ing. Martin Pavlica ze společnosti Intelligent Markets, a.s. s prezentací: Recept na úspěch: maximálně vytěžit data klientů, ve které objasní, jak pomocí technologií rozkrýt principy chování zákazníků, jejich myšlení a ukázat, kudy by měla banka v přístupu ke klientovi optimálně jít.

Bezpečnostní témata rozeberou zástupci společností: INVEA-TECH (Jaké hrozby se skrývají v datovém provozu a jak jim čelit?), Deloitte Technology Consulting (Autentizace na úkor komfortu) a System4u (Bezpečné nasazení mobilních zařízení a ochrana dat).

Novinky v oblasti profesionálních řešení pro datová centra představí Václav Míka za společnosti APC by Schneider Electric, který též seznámí návštěvníky se zcela novou řadou záložních zdrojů APC Smart-UPS On-Line.

Konferenci uzavře Milan Sochořovský ze společnosti WEBCOM a.s. přednáškou Efektivní péče o zákazníky. Stěžejními tématy příspěvku budou: podpora akvizičního procesu, péče o zákazníky, retence klienta.

Odborné přednášky budou doplněny výstavním prostorem a možností konzultací se všemi partnery konference.

Registrace je již otevřena, vstup na konferenci je zdarma. Podrobný program, spolu s registračním formulářem a profily partnerů konference, naleznete na financnictvi.expo-net.cz.

Komerční sdělení

Diskuse