HOOP Tiny 320 - MP3 přehrávač a přenos dat.

9. 1. 2004 00:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: import starších článků

UMAX se stal v rámci rozšíření svých aktivit výhradním distributorem produktů značky HOOP zaměřené na domácí zábavu a nyní přichází s další novinkou ze světa MP3. Přehrávač Tiny 320 je oproti svým předchůdcům opět vyspělejší a především lze snadněji přistupovat k uloženým datům z notebooku či jiného počítače.

HOOP Tiny 320 - MP3 přehrávač a přenos dat.

HOOP Tiny 320 je vybaven hned několika funkcemi navíc oproti svým starším bratříčkům HOOP Dandy a HOOP Mino. Nově nabízí možnost přehrávat nejen MP3 soubory, ale také WMA. Protože přehrávač splňuje specifikaci mass storage, můžete ho používat bez ovladače (v operačních systémech, které tuto funkci podporují). HOOP Tiny 320 tak může snadno sloužit i jako externí přenosný flashdisk. Novou vlastností je také kompatibilita s Macintoshem.

Na vnějších stranách přístroje naleznete připojení na sluchátka, linkový vstup, ovladač Jog&scroll a další ovládací tlačítka. Zařízení vydrží přehrávat formát MP3 na 1 AAA baterii celých 10 hodin. V přehrávači se dále nachází integrovaná flash paměť s kapacitou 128MB. Tuto paměť lze rozšířit prostřednictvím karet Secure Digital. SD karty zároveň umožňují rychlejší přehrávání souboru a jsou zárukou vyšší bezpečnosti dat. Displej MP3 přehrávače je bodový a zobrazuje názvy přehrávaných MP3 souborů.

Zabudované FM rádio s pamětí představuje další výhodu pro uživatele MP3, kteří uvítají nejen aktuální zprávy o dění ve světě. Vestavěný enkodér MP3 Vám zároveň umožní důležitou zprávu jednoduše nahrát. Další funkcí je diktafon nebo přímé nahrávání z vnějšího zdroje. Zařízení pracuje v operačních systémech Windows 98/Me/2000/XP.

Přehrávač má vestavěný USB konektor typu A, který je chráněný krytkou. Díky tomu nemusíte nosit s sebou USB kabel a přesto můžete přehrávač kdykoli přímo připojit k USB portu počítače. Uvážíme-li příjemnou možnost rozšíření paměti o SD karty, je potom škoda, že USB je ve starší a pomalejší verzi 1.1.

HOOP Tiny 320 je v prodeji za cenu 4.910,- Kč bez DPH 22 %. Záruční doba činí standardně 2 roky.

Souhrn parametrů a funkcí:
Přehrává formáty MP3 a WMA, integrovaná flash paměť 128MB nebo 256MB dle verze, datový tok 8-320 Kb/s, VBR, hlasový záznam, přímé nahrávání prostřednictvím Line-in (jack) nebo rádia při poslechu, ekvalizér, zvýraznění basů, podsvětlený displej, ovladač Jog&scroll, datové rozhraní USB 1.1 s podporou Mass Storage, VKV tuner, možnost upgrade firmware, line-out výstup pro sluchátka, napájení prostřednictvím jedné AAA baterie, doba hraní cca 10 hodin, rozměry 29 x 100 x 23 mm, hmotnost 40g.

Minimální požadavky udané distributorem:
Intel Pentium® ll 333 MHz MMX nebo podobné CPU, 64MB RAM, Prostor na pevném disku: 30 MB, pro software a 1 GB pro hudbu.

- TZ -

Příslušenství

Diskuse