Prestigio - nový partnerský program

19. 11. 2004 09:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio International oznámilo partnerský program Prestigio Partner Program, který si klade za cíl poskytování rozsáhlejší podpory zákazníkům obchodního kanálu Tier 2. Tento program bude v první fázi představen v České republice, na Slovensku a v Rusku, přičemž se ve druhém čtvrtletí roku 2005 očekává jeho další rozšíření o oblasti Evropy, Středního východu a Afriky.

Cílem programu Prestigio Partner Program je poskytování technické a marketingové podpory na nejvyšší úrovni všem prodejcům, distributorům, elektronickým prodejcům a systémovým integrátorům nabízejícím špičkové produkty Prestigio z oblasti mobilních počítačů a LCD/plasmových obrazovek. Jedním z cílů tohoto programu je také posílení integrity prodejních kanálů, neboť výhody tohoto programu budou moci čerpat pouze ti zákazníci, kteří k pořizování zboží využívají autorizovaná distribuční centra Prestigio. S pomocí tohoto programu se společnost snaží zaměřit na poskytování péče těm nejlepším zákazníkům a zvýšit tak zisk obchodů realizovaných jejich prostřednictvím.

Členové partnerského programu budou autorizovaní k použití loga Prestigio Partner Logo na všech svých reklamních a prodejních materiálech, kromě toho budou také uvedeni na webových stránkách lokálních poboček společnosti Prestigio a v dalších souvisejících materiálech. Třívrstvá struktura založená na míře zákaznické věrnosti a investic – Stříbrná, Zlatá, Platinová – znamená mnohé výhody, například spoluúčast na akcích, společná inzerce nebo podpora při vytváření nových trhů.

Jozef Cerovský, generální ředitel pro střední a východní Evropu, Prestigio International komentuje tento program následovně: „Tento program je zaměřen na poskytování vůbec nejrozsáhlejší podpory a péče našim věrným obchodním partnerům. Nabízí prodejcům a distributorům efektivní způsob, jak vstoupit na lukrativní a rychle se rozvíjející trhy s obrazovkami a mobilními počítači spolu s prvotřídní a mezinárodně uznávanou značkou Prestigio a zajistit si tak dostatečný objem obchodů i pro následující roky. Jsme rádi, že nám tento program pomůže upevnit vztahy s věrnými zákazníky a současně také zvýšit integritu našeho distribučního kanálu.“

O společnosti Prestigio International
Společnost Prestigio International se sídlem v Soulu (Jižní Korea) je jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících mezinárodních dodavatelů LCD obrazovek a televizorů, mobilních počítačů a plasmových obrazovek. Se zbožím značky Prestigio lze obchodovat prostřednictvím autorizovaného distribučního kanálu. Pečlivá kontrola všech produktů a implementace nejnovějších technologií jsou základními kameny, na kterých strategie vývoje a výroby produktů značky Prestigio staví. Společnost má v Evropě, na Středním východě a v Africe tři obchodní zastoupení, a sice v západní Evropě (Gorinchem, Nizozemí), ve střední a východní Evropě (Praha, Česká republika) a CIS (Moskva, Rusko).

Více informací o společnosti Prestigio naleznete na adrese www.prestigio.cz .
Veškeré ochranné známky a registrované ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Tiskové zprávy

Diskuse