Adventní aukce pro Linku Bezpečí

25. 11. 2004 14:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Explorer podporuje Adventní internetovou aukci pro Linku Bezpečí

V pondělí 22. listopadu 2004 byla spuštěna Adventní internetová aukce ve prospěch Linky Bezpečí, kterou technicky zajišťuje společnost Explorer. Veškeré finanční prostředky získané z prodeje budou předány Lince bezpečí a použity na financování jejího provozu.

Aukce bude probíhat přímo na internetových stránkách Linky Bezpečí, na adrese http://aukce.linkabezpeci.cz/ a bude přístupná široké veřejnosti. Účast v aukci je jednoduchá. Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář a po přihlášení je možné začít přihazovat.

V aukci je možné vydražit například plastiku od sochaře Olbrama Zoubka, grafiku od Jiřího Anderleho, ale také vstupenky na kulturní akce, dárky pro děti, bezdrátový telefon a další zajímavé předměty.

Aukce bude ukončena 6. prosince 2004 v 12:00. Úspěšní dražitelé tak budou mít možnost získat vydražené předměty a použít je jako vánoční dárky.

Více informací na http://aukce.linkabezpeci.cz/.

O společnosti Explorer, a.s.
Společnost Explorer poskytuje profesionální hostingové služby a zajištuje registraci a správu domén. Mezi zákazníky patří měšíčník Prague Tribune, Sanoma Magazines, Henkel ČR nebo pan prezident Václav Klaus. Explorer je členem sdružení CZ.NIC, certifikovaným partnerem společnosti Microsoft a partnerem Software602.

Tiskové zprávy

Diskuse