ASUS U1- Daniela Kralevich tváří notebooků ´thin&light´

7. 9. 2007 07:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Slovenská Top modelka Daniela Kralevich se stala tváří luxusní řady notebooků ASUS

ASUS U1- Daniela Kralevich  tváří notebooků  ´thin&light´

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou tvář notebooků série „U“. Designový notebook U1 od společnosti ASUS si získal své sympatie u slovenské Top modelky Daniely Kralevich, která propůjčila svoji tvář notebookům ASUS řady „thin&light “.

Exkluzivní notebook U1 přitahuje zájem obdivovatelů nejen díky svému reprezentativnímu designu, ale i výkonu a „vnitřní výbavě“, kterou tento
11palcový elegán nabízí. Již tento měsíc se řada notebooků „thin&light “ rozšíří o 13palcový notebook U3, o několik týdnů později bude následovat 12palcový model U6.

A jak sama Daniela Kralevich dodává: „Právě tyto notebooky „thin&light“ se stávají velmi vhodným, luxusním doplňkem mnohých dam.“ Pod taktovkou slovenské Top modelky budou imageové notebooky ASUS představeny na společenské akci Fashion Days v Bratislavě, která se uskuteční 26. - 27. 9. v Pállfyho paláci v Bratislavě.

O Daniele Kralevich:
V roce 1999 vyhrála v soutěži Miss Typ Slovensko za média.
V roce 2000 obsadila 2. místo v soutěži Modelka Express International.
V roce 2003 se stala finalistkou Miss Slovensko Universe.
V současnosti se Daniela Kralevich intenzivně věnuje organizaci projektu European fashion show Slovakia, největší módní přehlídce na Slovensku. Zároveň je organizátorkou menších kulturně-společenských projektů.

O sérii notebooků U1:
Ultrakompaktní notebook U1 s 11,1" širokoúhlým displejem je zhotoven na míru mobilním profesionálům jako stylový společník na cesty. Obrazovka používá speciální panel podsvětlený LED diodami, který má poloviční tloušťku ve srovnání s běžnými LCD panely a je také o třetinu lehčí. Displej má nižší spotřebu energie, nabízí lepší jas a kratší dobu odezvy.
Pro posílení celkové mobility notebooku U1 a zároveň zajištění dobré ochrany všech jeho částí, je kryt displeje vyroben ze slitiny hořčíku a hliníku, zatímco základní část je ukryta v pouzdru vyztuženém uhlíkovými vlákny. U1 se zrcadlově lesklým krytem LCD, lehkým pouzdrem s nerezovými hranami a kůží potaženou pracovní plochou pod klávesnicí, působí dojmem luxusu a preciznosti.

Tiskové zprávy

Diskuse