Canon ScanFront 220 - výkonné skenery

11. 9. 2007 20:21    Rubrika: Tiskové zprávy

• Bezpečnost dat zajišťuje i snímač otisků prstů

Canon ScanFront 220 - výkonné skenery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Společnost Canon dnes v České republice zahájila prodej výkonných síťových skenerů formátu A4 ScanFront 220/220P s podporou pokročilých funkcí pro plnohodnotné elektronické zpracování dokumentů.

Oba nové skenery dosahují při snímání textů rychlosti až 26 stran za minutu, grafiku zpracovávají rychlostí 52 obrazů za minutu a ve spojení s ergonomickým ovládáním a podporou pokročilých síťových funkcí odpovídají na požadavky středních a velkých podniků, které se potýkají s nutností rychle zpracovávat velké objemy tištěných dokumentů elektronickou cestou.

„Na ScanFront 200 ve standardní i profesionální verzi naši zákazníci již netrpělivě čekají a proto mě těší, že jim tyto výkonné skenery můžeme okamžitě nabídnout,“ uvedl Roman Dvořák,, CBS konzultant.

Skenery ScanFront 220 a 200P se vyznačují kompaktními rozměry a názorným ovládáním, které usnadňuje velký dotykový displej s úhlopříčkou 8,4. Tato zobrazovací jednotka navíc umožňuje provádět jednoduché úpravy nasnímaných dokumentů bez použití PC

Převod tištěných dokumentů do elektronické podoby usnadňuje velkokapacitní podavač, podpora skenování navštívenek, dávkové skenování dokumentů různých formátů a pokročilé funkce vyrovnání sklonu písma nebo přeskočení prázdných stránek. Profesionální model ScanFront 220P je navíc vybaven ultrazvukovou detekcí dvojitého podání.

Rozšířené možnosti dalšího zpracování nasnímaných dat zahrnují odesílání dokumentů do osobních i sdílených složek a na FTP servery i možnost přímého ukládání dat na USB paměťové prvky. Ovládací software podporuje komunikační protokol LDAP a umožňuje tak přístup k osobním a skupinovým složkám v rámci infrastruktury Active Directory.

Samozřejmostí jsou v případě skenerů ScanFront rozsáhlé bezpečností funkce a podpora vzdálené správy. Každý uživatel ke skeneru přistupuje prostřednictvím svého uživatelského jména a hesla. ScanFront 220P umožňuje zvýšit úroveň zabezpečení o ověření identity uživatele podle otisku prstu. Pravidla pro používání skenerů mohou správci IT infrastruktury stanovit individuálně nebo pro celé pracovní skupiny a typy uživatelů.

Uvedením síťových skenerů ScanFRONT 220 a 220P reaguje Canon na rostoucí poptávku po dokumentačních skenovacích zařízeních pro pracovní skupiny ve velkých podnicích a středně velkých firmách s vysokými nároky na rychlost a objem zpracovaných dat. Dokládá tak svou připravenost na vývoj trhu v oblasti elektronického zpracování dat, který podle odhadů vzroste mezi roky 2007 až 2011
o 8,5 %. Kategorie skenerů pro pracovní skupiny má ve stejném období růst ještě o půl procenta rychleji.

Tiskové zprávy

Diskuse