Prestigio The Charm of High-Tech - umělecká soutěž

11. 9. 2007 11:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio přichází s mezinárodní soutěží v tvorbě počítačových wallpaperů - The Charm of High-Tech

Prestigio The Charm of High-Tech  - umělecká soutěž

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Prestigio vyhlašuje další z řady uměleckých soutěží, tentokrát se zaměřením na tvorbu počítačových wallpaperů. Soutěž s mottem „The Charm of High-Tech“ (Půvab moderních technologií) bude probíhat od 10. září do 31. října 2007.

Soutěže se mohou zúčastnit návrháři z kterékoli části světa, jakéhokoliv věku a zkušeností. Do soutěže porota zařadí pouze příspěvky, které budou mít vysokou uměleckou úroveň a budou odrážet téma soutěže. Příspěvky mohou mít formu kreslených, fotografickych nebo 3D wallpaperů.

Úkolem tvůrců je ve svých dílech prezentovat pohled na svět moderních technologií objektivem krásy a půvabu. Jinými slovy se od účastníků očekává, že ve svých pracích zachytí moderní a současně půvabnou stránku současných nejmodernějších IT zařízení, gadgetů a nebo jiných počítačových drobností.

Autoři vítězných wallpaperů získají hodnotné finanční a věcné ceny, které jsou rozděleny do několika kategorií:

- Cenu Grand Prix dostane účastník, který získá nejvyšší bodové ohodnocení od poroty, složené ze zástupců managementu společnosti Prestigio,
- Zlatou cenu si odnese účastník, který se umístí v hlasování poroty na druhém místě,
- Stříbrnou cenu získá účastník na třetím místě,
- Speciální cenu si dále odnese autor, který bude porotou vybrán z 10 nejlepších prací nominovaných na základě hodnocení a hlasování návštěvníků webových stránek soutěže http://art.prestigio.com.

Již od roku 2004 se organizování různých uměleckých soutěží stalo pro společnost Prestigio příjemnou tradicí a zajímavou cestou, jak zviditelnit značku a přitom podpořit nadané umělce, fotografy nebo designéry z celého světa. Mezinárodní soutěže v umělecké fotografii, karikaturách a tvorbě počítačových wallpaperů pod hlavičkou Prestigio už zaznamenaly tisíce příspěvků z více než 30 zemí celého světa.

Podrobná pravidla najdete na stránkách soutěže http://art.prestigio.com. Na stejné adrese bude umístěna i virtuální galerie, kde budou vystavena všechna díla zařazená do soutěže. Příspěvky je možno zasílat do 28. října 2007.

Pro více informací navštivte: www.prestigio.com, nebo www.prestigio.cz

Tiskové zprávy

Diskuse