Tech Data Distribution - distribuce LCD monitorů Philips

12. 9. 2007 08:46    Rubrika: Tiskové zprávy

LCD monitory Philips v nabídce Tech Data Distribution

Tech Data Distribution - distribuce LCD monitorů Philips

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tech Data Distribution uzavřela s platností od 1. 8. 2007 distribuční kontrakt se společností Philips, týkající se LCD monitorů a příslušenství k PC. Prodej těchto produktů Philips bude mít v rámci Tech Data Distribution na starosti obchodní jednotka Komponenty, vedená Martinem Rakem. Produkt managerem, který bude zodpovídat za tuto značku v rámci obchodní jednotky, je Lukáš Jírový.
„Díky tomuto kontraktu jsme rozšířili nabídku LCD monitorů o další kvalitní značku, což potěší naše zákazníky. Těm můžeme navíc garantovat snadnou dostupnost, výborné cenové podmínky a zprostředkování podpory dodavatele při výběrových řízeních. Připraveni jsme pomoci i v oblasti marketingu,“ řekl Martin Rak.

Společnost Royal Philips Electronics of the Netherlands je jednou z největších světových firem v oblastech zdravotní péče, životního stylu a moderních technologií. Společnost má centrálu v Nizozemí a ve více než 60 zemích celého světa zaměstnává zhruba 125 800 lidí. Její tržby za rok 2006 dosáhly částky 27 miliard eur. Philips je jedním z nejvýznamnějších světových výrobců systémů lékařského zobrazování a monitorování pacientů, energeticky úsporné osvětlovací techniky, výrobků určených pro péči o tělo, domácích spotřebičů a spotřební elektroniky.

Tiskové zprávy

Diskuse