UMAX i-gotU GT-200 - GPS přijímač

23. 6. 2008 22:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Po uvedení velmi úspěšné GPS i-gotU GT-100, přichází Umax Czech s novinku v podobě i-gotU GT-200, která nyní může sloužit také jako plnohodnotný Bluetooth GPS přijímač.

UMAX i-gotU GT-200 - GPS přijímač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Designově velmi podobná své odlehčené verzi i-gotU GT-100 avšak velikostí o něco větší s označením i-gotU GT-200, která dokáže společně se zaznamenáváním a ukládáním vaši cesty taktéž sloužit jako plnohodnotný Bluetooth GPS přijímač pro vaše mobilní telefony, PDA, případně notebooky.Tento unikátní GPS přístroj je určen zejména všem uživatelům digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů stejně tak jako uživatelům kteří by rádi vlastnili BT GPS přijímač.

GPS přijímač igot-U s produktovým označením GT-200, rozměry 46 x 41.5 x 14mm a váhou pouhých 37g je opravdu jedním z nejmenších plnohodnotných BT GPS přijímačů na trhu, který je stejně jako GT-100 založený na čipsetu SiRF III. Díky baterii Lithium-ion 750mAh je jeho provozní doba až 25 hodin v Logger módu při 20 sekundových intervalech a 15 hodin při zapnutém Bluetooth módu. Samozřejmostí je podpora USB rozhraní 2.0 a 1.1. GPS je kompatibilní se všemi typy digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů a též s operačním systémem MS Windows 2000, XP a Vista. Možnost nastavení intervalu záznamu je mezi 1 sekundou až 59 minutami. Velikou výhodou je také odolnost vůči prachu a vodě, která se ve venkovním prostředí určitě bude hodit.

Tento BT GPS přijímač je dodávaný společně s poslední verzí softwaru i-gotU Desktop, který má díky jednoduchému uživatelskému rozhraní dopomoci vytvořit váš cestovní deník/blog. Novinkou je poté u této verze možnost připojení telefonu, PDA a dalších zařízení pomocí Bluetooth a použít GT-200 tedy jako plnohodnotný GPS přijímač. Společně s Google mapou vám dokáže přesně zobrazit cestu a přiřadit k ní fotografie které jste během ní pořídili. Velmi jednoduchým krokem je pak veškerá data vyexportovat do MHTML nebo KMZ formátu a zaslat je svým přátelům pomocí emailu. Další možností je upload fotografií prostřednictvím online alba Picasa nebo Flickru.

I-gotU BT GPS přijímač GT-200 je k dostání za velmi příznivou koncovou cenu 1 699Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse