Škoda Auto představila nový vůz prostřednictvím Microsoft Surface

9. 3. 2009 18:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Škoda Auto představila nový vůz prostřednictvím Microsoft Surface

Škoda Auto představila nový vůz prostřednictvím Microsoft Surface

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Návštěvníci ženevského autosalonu mají jedinečnou možnost prohlédnout si díky Microsoft Surface připravovaný model nového vozu Škoda Yeti.

Účastníci Mezinárodního autosalonu v Ženevě mají jedinečnou šanci prohlédnout si nový vůz SUV Škoda Yeti. Připravovaný model nového automobilu představila Škoda Auto netradičně, a to prostřednictvím interaktivního dotykového stolu Microsoft Surface. Díky němu účastníci získají mnohem lepší uživatelskou zkušenost a konkrétnější představu o podobě nového vozu. Prostřednictvím nově vytvořených webových stránek, upravených přímo pro zařízení Microsoft Surface, si návštěvníci zase mohou zábavným a velmi intuitivním způsobem prohlédnout svůj „vůz snů“.

„Jsme rádi, že nám Microsoft zařízení zapůjčil a umožnil nám tak představit nový vůz Škoda Yeti skutečně moderním způsobem. Microsoft Surface nám poskytuje nejen mnohem širší možnosti v oblasti prezentace, ale také efektivnější komunikaci se zákazníkem s cílem co nejlépe představit všechny novinky a výhody našich produktů. Surface navíc umožňuje vtáhnout zákazníka do samotné prezentace nebo konfigurace vozu,“ říká Jaroslav Černý, mluvčí společnosti Škoda Auto.

Microsoft Surface je moderní počítač ve stolku s dotykově ovládaným 30-palcovým displejem, který uživatelům přináší zcela nové možnosti interakce a práce s informacemi. Bez použití tradičních ovládacích prostředků, jako je myš či klávesnice, mohou uživatelé snadně, rychle a především intuitivně pracovat například s fotografiemi, informacemi, internetem a dalšími aplikacemi. Více informací o tomto zařízení najdete na stránkách http://www.surface.com.

Možnost seznámit se se zařízením Microsoft Surface mají dnes a zítra také účastníci TechNet konference 2009, což je největší akce pro IT profesionály v České republice.

Tiskové zprávy

Diskuse