Microsoft - cenově zvýhodněná nabídka

10. 3. 2009 10:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Mnoho teorií, jedno řešení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

České firmy mohou na profesionálních řešeních ušetřit až 35 procent ceny

Společnost Microsoft svým zákazníkům v České republice nabízí od počátku března komplexní řešení firemní komunikace a zvýšení produktivity práce za výrazně zvýhodněné ceny. Cenově zvýhodněná nabídka zahrnuje slevu až 35 procent při nákupu serverového řešení Microsoft Exchange Standard 2007 a snížení ceny sady kancelářských aplikací Microsoft Office Professional Plus 2007 až o čtvrtinu. Obě slevy budou platné až do konce června tohoto roku.

„V nepříznivých ekonomických podmínkách je důležitá každá konkurenční výhoda, která pomáhá snižovat náklady a zvyšovat efektivitu práce,“ říká Aleš Růžička, manažer divize Information Worker společnosti Microsoft. „Věřím, že zvýhodněná nabídka komplexního řešení firemní komunikace a efektivity práce pomůže českým podnikům tuto nepříznivou dobu úspěšně přestát.“

Kancelář i v mobilu

Řešení firemní komunikace společnosti Microsoft přináší zákazníkům zvýšení adresnosti, přesnosti a rychlosti komunikace. Výsledkem je snížení nákladů na provoz firmy a zvýšení efektivity práce všech zaměstnanců, kteří ke své práci využívají osobní počítač či telefon s operačním systémem Windows Mobile. Mezi přínosy integrovaného řešení firemní komunikace patří:

• Integrace firemních procesů do kancelářských aplikací.
• Integrace schvalovacích procesů, e-mailů, kalendáře, hlasu, faxů i plánování schůzek v aplikaci Microsoft Outlook.
• Přístup k e-mailům, adresáři a aktuálním údajům z kalendáře z mobilního telefonu.
• Omezení nákladů na služební cesty a školení.
• Ochrana před nevyžádanou poštou a únikem informací z firmy.

Krátké video o praktických výhodách efektivní firemní komunikace a více doplňujících informací naleznete na www.microsoft.cz/exchange.

Potenciál díky partnerům

Microsoft Exchange a Microsoft Office se staly standardem pro firemní komunikaci a profesionální práci s informacemi. V České republice na funkce komunikačních a kancelářských řešení společnosti Microsoft spoléhají desítky tisíc firem všech velikostí. Oceňují přitom nejen základní nabídku společnosti Microsoft, ale také stovky aplikací a řešení konkrétních firemních požadavků v oblasti řízení, marketingu nebo logistiky, která vyvíjejí místní partneři. Na platformě Exchange a Microsoft Office je možné založit celý systém komunikace se zákazníky nebo řízení skladových zásob přímo z terénu prostřednictvím notebooku nebo mobilního telefonu s operačním systémem.

O možnostech a výhodách řešení společnosti Microsoft pro firmy se zákazníci mohou přesvědčit na vlastní oči u svých dodavatelů IT nebo přímo v prostorách Microsoftu, kde na ně čeká SuperKancelář. Podrobnější informace o projektu a představovaných řešeních naleznete na www.superkancelar2009.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse