O2 nabízí netbook s internetovým připojením

18. 5. 2010 19:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefónica O2 nabízí netbook s internetovým připojením za 1 495 Kč

Mimořádnou šanci na nákup nového hardwaru mají firemní zákazníci společnosti Telefónica O2, kteří se rozhodnou využívat výhod mobilního internetu. Při uzavření smlouvy na dva roky pro využívání tarifu O2 Mobilní Internet (za 625 Kč bez DPH měsíčně) nebo O2 Mobilní Internet Plus (833 Kč bez DPH) mohou získat přenosné počítače za zvýhodněné ceny. Na výběr mají buď lehký a ultrapřenosný netbook Samsung N150 (hmotnost 1,24 kg) za 1 495 Kč či plnohodnotný notebook HP 4520s (displej 15,6“) za 6 495 Kč. Oba počítače obsahují integrovaný 3G modem, který umožní pohodlnou a rychlou práci s daty v terénu.

„Firmy čím dál častěji vybavují své zaměstnance notebooky kvůli vysoké mobilitě a efektivitě práce. Nyní mají možnost získat za velmi výhodných podmínek kvalitní a lehký netbook či plně vybavený notebook včetně rychlého datového připojení 3G, které je integrované přímo v samotném zařízení,“ říká Jan Karas, ředitel pro prodej firemním klientům společnosti Telefónica O2 a dodává: „Lidé už nechtějí být online pouze na pracovišti a doma, ale chtějí být připojeni i na cestách. Naše nabídka jim k tomu pomáhá.“

Obě zařízení jsou prodávána s 24měsíční zárukou jak novým, tak i stávajícím zákazníkům. Pokud tedy někdo využívá či chce využívat službu O2 Mobilní Internet, může získat kvalitní netbook či notebook za velmi výhodných podmínek, aniž by za samotné připojení platil více. Díky neustále rostoucímu pokrytí sítě 3G (aktuální mapy pokrytí jsou na http://www.cz.o2.com/sme/100334-pokryti/) pak majitelé mohou na čím dál větším počtu míst využívat předností této moderní technologie s rychlostí stahování dat až 3,6 Mbps. Na ostatních místech pak mohou využít technologie GPRS či EDGE.

Přehled zařízení:

netbook Samsung N150
Procesor : Intel ATOM™ N450 (1.66GHz, 667MHz, 512KB)
Operační paměť: 1GB (DDR2 / 1GB x 1)
Harddisk : 160 GB (5400 rpm S-ATA)
Displej: 10.1" WSVGA (1024 x 600), Non-Gloss, LED Back Light:
Grafická karta: Intel GMA3150 (Int. Graphic)
Bezdrátové připojení: Wireless LAN Atheros 9285G 802.11b/g/n
Bluetooth® 2.1
3G modem (GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA)
Baterie: 6článková baterie (40 WHr)
Další vybavení: Integrovaná webkamera