FRAG.cz hlásí 10 000 uživatelů

20. 8. 2010 15:38    Rubrika: Tiskové zprávy

- 7 dnů zdarma pro každého nového hráče

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




První on-line půjčovna PC her v Česku se těší nebývalému zájmu. Portál www.frag.cz včera uvítal registrovaného uživatele s pořadovým číslem 10 000. Vítězem pomyslné soutěže se tak stal hráč s přezdívkou danik02, který od T-Mobile získá zbrusu nový mobilní telefon Sony Ericsson W995. Nadále platí nabídka pro nové uživatele – možnost vyzkoušet si půjčovnu první týden zcela zdarma!

„Deset tisíc registrovaných uživatelů za dva měsíce je velký úspěch. Budeme i nadále pracovat na tom, abychom zákazníkům nabídli ten nejlepší herní servis,“ uvádí Michal Němec, ředitel portálových služeb společnosti T-Mobile, a dodává: „V současnosti je k dispozici 350 her a jejich se počet každý týden stále zvyšuje.“

Podle statistik se zdá, že co Čech, to zahrádkář a chovatel. Jednoznačně nejpopulárnějším titulem je Farm Frenzy 3: American Pie. Mezi oblíbenými nechybí ani závodní FlatOut, vychytaná strategie Plants vs. Zombies či akční klasika Tomb Raider Underworld nebo Hitman Blood Money. Že jsme národem hračičků dokazuje i údaj, že 20 % uživatelů zasedne k FRAGu každý den. Rekordmanem je v tomto ohledu uživatel Flamberg, který u portálu strávil 200 hodin.

Nabídka půjčovny se neustále rozšiřuje, zatímco na začátku června bylo na vývěr zhruba 300 položek, nyní je to již 350. Jen v minulém týdny přibylo sedm nových games lokalizovaných v češtině. Nejoblíbenějším je balíček NAPLNO. Mezi uživateli zatím převládají muži, reprezentují zhruba dvě třetiny registrovaných.

Příznivci počítačové zábavy mohou vybírat ze tří balíčků.
- RELAX – 99 Kč – časově nenáročné tituly na ukrácení dlouhé chvíle,
- ODVAZ – 199 Kč – závody, detektivní pátrání či oblíbené kuchařské a farmářské hity
- NAPLNO – 299 Kč – prémiové tituly plus obsah dvou předchozích balíčků

Zaplatit může klient několika způsoby: klasicky platební kartou, kupónem, T-Mobile účtem (pouze pro zákazníky T-Mobile) nebo prostřednictvím Premium SMS (balíček RELAX).

Každý nový uživatel si může vše, co půjčovna umí, otestovat jeden týden zcela zdarma. Stačí vyplnit jednoduchou registraci a stáhnout si tzv. FRAG Player, který je pro hraní nezbytný. Služba je dostupná pro zákazníky všech mobilních operátorů, a to jak v Česku, tak na Slovensku.

Celkem zavítalo na adresu www.frag.cz od spuštění více než 150 000 surfařů.

Tiskové zprávy

Diskuse