Logitech H760 - bezdrátový headset s USB připojením

20. 8. 2010 15:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje bezdrátový headset

Logitech H760 - bezdrátový headset s USB připojením

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Náhlavní sada Logitech H760 s USB připojením vám dává volnost pohybu až do vzdálenosti 12 metrů od počítače při hlasových i video hovorech, poslechu hudby, filmů nebo hraní PC her

Abyste mohli telefonovat přes Internet a poslouchat hudbu, aniž by vás obtěžovaly připojovací kabely, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátovou náhlavní sadu Logitech® Wireless Headset H760. Je určena pro hlasové i video hovory, poslech hudby, jakož i pro filmy a PC hry, a umožňuje vám hovořit a poslouchat – a přitom se třeba procházet nebo tančit – až do vzdálenosti 12 metrů od vašeho počítače a po dobu šesti hodin, kterou vydrží baterie.
„Naše nejnovější náhlavní sada vám poskytuje volnost pohybu i tehdy, když jste ve spojení s kolegy a svými blízkými nebo když se jen chcete sami bavit,“ řekl Jiří Beneš, country manager společnosti Logitech pro Českou republiku. „Bezdrátový headset je díky připojení typu plug-and-play snadné nastavit, příjemně se nosí a jeho použití je velmi jednoduché.“
Logitech však nezůstal pouze u komfortu bezdrátového připojení plug-and-play. Díky lehkému provedení se sluchátkovým páskem za hlavou je bezdrátová náhlavní sada Logitech H760 velmi pohodlná, přizpůsobí se tvaru a velikosti hlavy a dobře drží, i když budete přecházet z místnosti do místnosti.
Aby vše, co budete chtít poslouchat, znělo ještě lépe, headset Logitech H760 nabízí vestavěný ekvalizér, jenž optimalizuje barvu zvuku pro hlas, hudbu a filmy. Ovládací prvky jsou snadno přístupné a umožňují vám přímo na náhlavní sadě měnit hlasitost, pozastavit přehrávání hudby a pohybovat se ve zvoleném playlistu. Navigace je kompatibilní s přehrávači Windows Media® Player a iTunes® a ovládání hlasitosti funguje pro jakýkoli zdroj zvuku, včetně video a hlasových hovorů. Mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku odstraňuje při hovoru obtěžující zvuky z daného prostředí a automaticky se vypne, jakmile jeho raménko otočíte pryč od úst.

Cena a dostupnost
Očekává se, že bezdrátová náhlavní sada Logitech Wireless Headset H760 bude ve Spojených státech a v Asii k dostání v srpnu a v Evropě během září za doporučenou maloobchodní cenu 2490 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse