Logitech Z623 - reproduktorový systém s certifikací THX

25. 8. 2010 16:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Reproduktorový systém Logitech Z623 s certifikací THX dokáže rozdunět celý dům

Logitech Z623 - reproduktorový systém s certifikací THX

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Aby vaše hudba, filmy a hry zněly skutečně mohutně a plně, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila reproduktorový systém Logitech® Speaker System Z623 s certifikací THX®. Díky tomuto systému v konfiguraci 2.1 uslyšíte a pocítíte zvuk s mohutným výkonem 200 wattů (RMS), ať již reproduktory připojíte k PC nebo televizoru.
„Bez ohledu na to, zda posloucháte rockovou hudbu, sledujete trháky Stevena Spielberga nebo hrajete svou oblíbenou počítačovou hru, váš zážitek bude vždy bohatší, když se můžete nechat pohltit zvukem,“ řekl Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel obchodní divize audio produktů společnosti Logitech. „Právě proto jsme vytvořili reproduktorový systém Logitech Z623 – abyste se mohli ztratit v čemkoli, co máte rádi. Pro fanoušky filmů na DVD, hudební nadšence a zaryté hráče nabídne systém Z623 mocný zvuk, který zaplní celou místnost. A díky certifikaci THX víte, že dostanete to nejlepší.“
Systém budete moci zapojit, jakkoli budete chtít, protože společnost Logitech jej vybavila všemi vstupy a kabely, jež budete potřebovat, abyste získali skvělý zvuk až ze tří různých audio zařízení. Zapojení je snadné – k dispozici máte konektory RCA (cinch) a jack 3,5 mm plus vestavěný výstup na sluchátka, takže během několika minut si můžete vychutnat dokonalý zvuk z vašeho počítače, herní konzole, digitálních přehrávačů hudby, televizoru nebo DVD přehrávače. A vše máte pod kontrolou: ovládací prvky jsou integrovány do pravého satelitního reproduktoru, takže můžete ovládat hlasitost a zvyšovat či snižovat poměr basů tak, aby vše vyhovovalo vašim zvyklostem při poslechu.

Logitech a THX – dohromady přináší čistý zvuk a plný výkon
Pro naprosté a nerušené pohroužení do říše zvuku mají reproduktory Logitech Z623 certifikaci THX a jsou profesionálně navrženy s ohledem na zpětné vytvoření zvukové vyváženosti jakéhokoli původního zdroje zvuku. Aby bylo možné se o certifikaci THX ucházet, musel reproduktorový systém se dvěma satelitními reproduktory a jedním subwooferem splnit přísná kritéria kladená na výkonnostní parametry. Konstruktéři společnosti Logitech úzce spolupracovali s organizací THX a provedli více než 400 akustických a elektrických srovnávacích testů, které se týkaly frekvenční odezvy, výstupního výkonu, zkreslení a celkových charakteristik. Výsledkem je, že přední reproduktory systému Logitech Z623 podávají dialogy a ambientní zvuky tak čistě, že máte pocit, jako byste byli přímo na scéně svého oblíbeného filmu. A díky subwooferu naopak uslyšíte mocné hluboké basy, třeba když má přehrát řev tryskových motorů nebo zvuk hroutícího se mostu.

Cena a dostupnost
Očekává se, že reproduktorový systém Logitech Speaker System Z623 bude k dostání ve Spojených státech i v Evropě v září za doporučenou maloobchodní cenu 5440 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse