Microsoft Windows Azure - soutěž pro vývojáře

14. 12. 2010 11:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Zájemci mohou registrovat své aplikace na portále Microsoft Platform Ready (http://www.microsoftplatformready.com/cs-cz), kde stačí stáhnout a spustit test kompatibility a výsledek nahrát na portál. Pokud aplikace splní zkušební test, společnost automaticky získá k užívání logo „Powered by Windows Azure“ a bude zviditelněna v Microsoft katalozích (PinPoint v roce 2011, Microsoft Platform Ready). Soutěž trvá až do 30. dubna 2011, ale čím dříve se zájemci přihlásí, tím mají výraznější šance jak na měsíční, tak na celkovou výhru a opakované zviditelnění.

Proč vyvíjet pro Windows Azure?
• Platforma Windows Azure usnadňuje vytváření, nasazování, škálování a správu webových služeb a připojených aplikací.
• Není nutné řešit správu technologické infrastruktury, stačí se soustředit na vývoj, poskytování služeb a hodnot zákazníkům.
• Vysoká flexibilita v provozu aplikací díky rychlé škálovatelnosti všemi směry.
• Nulová potřeba prvotních kapitálových nákladů, platí se dle aktuální spotřeby.
• Nové trhy a obchodní příležitosti - opakované výnosy díky použití služeb v cloudu, rozšiřování aplikací instalovaných v podnicích, působnost na nové trhy s nedostatečnou infrastrukturou.