AVG - Ricardo Adame VicePresident Global PR

7. 3. 2011 21:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Corporate Vice President Global Public Relations v AVG Technologies

AVG - Ricardo Adame VicePresident Global PR

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového softwaru, dnes oznámil, že Ricardo Adame se stal novým Corporate Vice-President, Global Public Relations. Ricardo má dvacetileté profesionální zkušenosti s korporátní komunikací, public affairs a společenskou odpovědností firem.

Dříve než Ricardo zahájil spolupráci s AVG, pracoval více než 15 let ve společnosti Microsoft na různých pozicích v Latinské Americe, na podnikovém ústředí Microsoft, ale také na pobočkách v zemích Evropy, Středního východu i Afriky. Získal vzdělání v oblasti mezinárodních vztahů a magisterský titul z politických věd.

„S pokračujícím růstem společnosti AVG potřebujeme rozšířit náš tým tak, aby zahrnoval zkušené lidi se správným charismatem,” řekl Clent Richardson, COO společnosti AVG Technologies. „Jsem velmi rád, že naše řady obohatil právě Ricardo a vím, že dosažení plánovaných výsledků nám zajistí právě jeho talent, kvalifikace a silné nasazení,” dodal.
Při úzké spolupráci s vedením AVG bude Ricardo zodpovědný za vývoj, přípravu a realizaci strategické komunikační agendy AVG. Na globální PR aktivity bude dohlížet ze svého sídla v Praze.
„AVG je pro mne velmi zajímavá a progresivní společnost a jsem opravdu rád, že jsem se mohl přidat k jejímu týmu,” řekl Ricardo. „Je toho opravdu hodně, o čem můžeme diskutovat, a já se na tuto novou pracovní výzvu v mé kariéře velmi těším.”

Tiskové zprávy

Diskuse