Dabingové obsazení Mass Effect 3

3. 2. 2012 16:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Divize BioWare společnosti Electronic Arts představila dabingové obsazení svého prvního velkého hitu roku 2012, videohry Mass Effect 3. Znovu se v něm objeví populární Martin Sheen jako Illusive Man či Mark Meer a Jennifer Hale jako Shepard, resp. Shepardová.

Dabingové obsazení Mass Effect 3

Nově se po jejich bok zařadí Freddie Prinze, Jr. jako mariňák James Vega, který bude veliteli Shepardovi pomáhat při znovudobývání Země.

„Je skvělé, jak obrovskou porci vášně a emocí všichni herci vložili do svých výkonů v Mass Effect 3,“ uvedl Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „V příběhu, kde je Země a celá galaxie zmítaná válkou, jsme potřebovali posunout dramatičnost a intenzitu hereckých výkonů. A to se této talentované skupině lidí podařilo.“

V čele hvězdného obsazení obsazení Mass Effect 3 stojí držitel Zlatého glóbu Martin Sheen („The Departed“, „Apocalypse Now“) jako Illusive Man, Seth Green („Robot Chicken“, „Family Guy“) jako Joker, Tricia Helfer („Battlestar Galactica“) jako umělá inteligence Normandy, Yvonne Strahovski („Chuck“) jako Miranda a Carrie-Anne Moss („The Matrix“) jako Aria T'Loak. Z dalších populárních herců se zde objeví jména Meer a Hale jako Shepard/Shepardová, Ali Hillis jako Dr. Liara T’Soni, Keith David („Platoon“) jako kapitán Anderson a Lance Henriksen („Aliens“) jako admirál Steven Hackett. Prinze, Jr. („24“) a Jessica Chobot (G4 TV) v roli novinářky Diany Allersové jsou nováčky série.

Hráči si budou moci vyzkoušet atmosféru galaktické války v demoverzi, která vyjde 14. února 2012. Mass Effect 3 vyjde na českém a slovenském trhu 9. března 2012 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Ti, kdo si hru předobjednají*, se mohou těšit na bonusy v podobě nejmodernějších zbraní a zbroje.

Tiskové zprávy

Diskuse