Herní sluchátka ASUS Strix Pro s potlačením okolního zvuku

8. 7. 2014 19:37    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS představil další produkt ze své nové herní série Strix. Po bezhlučných grafických kartách jde tentokrát o herní sluchátka Strix Pro, která jsou kompatibilní s PC, počítači Mac, herními konzolemi PlayStation 4 a také mnoha smartphony a tablety. Sluchátka nabídnou výkonné 60mm neodymové měniče, atypické šestiúhelníkové polstrované náušníky (v nejširším bodě o průměru 130 mm) a technologii, která potlačuje více než 90 % okolního hluku. Sluchátka disponují 1,5m prodlužovacím kabelem s pětipólovým konektorem, který odstraňuje přeslechy.

Herní sluchátka ASUS Strix Pro s potlačením okolního zvuku

Kvalitní 60mm měniče

Herní sluchátka Strix Pro využívají výkonné 60mm neodymové měniče, které se starají o kvalitní zvukový přednes. Hráči díky tomu uslyší každý výstřel a odhalí s předstihem kroky blížících se nepřátel. Sluchátka věrně reprodukují prostorový zvuk stejně jako mluvené slovo nebo filmové soundtracky.

Potlačení více než 90 % okolního hluku

Sluchátka Strix Pro se dodávají s ovladačem napájeným z rozhraní USB, který obsahuje vestavěný mikrofon umožňující použití velmi účinné technologie potlačení okolního hluku (ENC).

Technologie ENC sluchátek Strix Pro aktivně hledá a účinně odstraňuje více než 90 % okolního hluku. V tomto režimu mají hráči zaručeno, že je nebude během konverzace rušit hluk z okolí, jako je například cvakání mechanických kláves.

Kompatibilita s PC, Mac, PlayStation 4, smartphony i tablety

USB ovládání je doplněno o 1,5m prodlužovací kabel se samostatnými konektory pro sluchátka a pro mikrofon, což zajišťuje kompatibilitu s PC a počítači Mac. Pětipólový konektor navíc odstraňuje přeslechy, takže komunikace kvalitou výrazně převyšuje většinu ostatních sluchátek.

Sluchátka Strix Pro spolehlivě fungují také s většinou oblíbených zařízení, jako jsou smartphony, tablety a herní konzole PlayStation 4, pro které mají připraven kombinovaný konektor sluchátek/mikrofonu. Kabel dlouhý 1,2 metru s opletením zaručuje nejen styl a pohodlí, ale také žádoucí odolnost.

Hrajte kdekoli

Velké šestiúhelníkové polstrované náušníky sluchátek Strix Pro zajišťují hráčům komfort a dají se zároveň snadno přizpůsobit. Náušníky lze totiž vyměnit podle konkrétního uživatele. Sluchátka se dají snadno složit, odepnout rameno mikrofonu a bez potíží zabalit a přenést na LAN party nebo turnaj. Strix Pro váží jen 320 g, proto se snadno přenáší a na hlavě jsou velmi pohodlná.

Novinka se začne na českém a slovenském trhu prodávat v červenci/júli za 2 699 Kč, resp. 99,90 euro s DPH.

Technické parametry:

Možnosti připojení5pólový 3,5mm konektor ze sluchátek, 4pólový 3,5mm kombinovaný zvukový konektor pro mobilní zařízení, 3pólové 3,5mm konektory + USB pro ovládání (PC/Mac)
Rozměry měniče reproduktoruPrůměr 60 mm
Materiál měničeNeodymový magnet
Impedance32 ohmů
Frekvenční rozsah20 Hz – 20 kHz
Citlivost98 dB SPL
Hmotnost320 g (bez kabelu)
Kabel2,7 m (1,2 m + 1,5 m), s opletením
MikrofonOdpojitelný, jednosměrný
Frekvenční rozsah50 Hz – 16 kHz
Citlivost-40 ± 3 dB
Výkon ENCOdstranění více než 90 % okolního hluku
NapájeníUSB
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse