Řada notebooků Acer Extensa 15 pro běžné každodenní úkoly

28. 7. 2014 20:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer uvedla notebooky řady Extensa 15, které byly navrženy tak, aby splňovaly základní potřeby profesionálních, SMB a SOHO uživatelů, kteří hledají snadno přenositelnost, vysokou produktivitu a efektivitu práce. K dispozici budou dva modely této řady − EX2510 a EX2509. Jsou vybaveny 15,6" displejem s ostrým obrazem a výkonným procesorem ze 4. generace Intel® Core™ (EX2510) nebo Intel® Celeron/Pentium Quad Core™ (EX2509). Využívají operační systém Windows 8.1 a přináší tak plynulý multitasking a zjednodušené online i offline vyhledávání.

Řada notebooků Acer Extensa 15 pro běžné každodenní úkoly

U notebooků Extensa 15 byly vyladěny všechny detaily s cílem zajistit maximální přenositelnost s až desetihodinovou výdrží na baterii. Navíc se řada Extensa 15 může pochlubit jedním z nejtenčích profilů ve své kategorii, stejně jako konstrukcí se snadným držením, která pomáhá uživatelům uchopit notebook při vytahování z brašny pevně a bezpečně. Díky těmto unikátním vlastnostem a hmotnosti pouhých 2,5 kg se jedná o zařízení, které se snadno a příjemně přenáší. Každý notebook Extensa 15 je dodáván s vestavěným řešením AcerCloud, které umožňuje přistupovat k dokumentům a multimediálním souborům bezdrátově a současně na všech zařízeních, kdykoli a kdekoli.

Pro řadu notebooků Extensa 15 vyvinul Acer cíleně funkce, které se starají o vyšší efektivitu a produktivitu uživatele. Díky šestici Windows 8 gest a touchpadu Precision Touchpad (PTP) se mohou být uživatelé vždy spolehnout na výbornou ovladatelnost, vždy když budou svůj notebook Extensa 15 používat. Gesta, jako je klepnutí, přejetí, posuv a sevření prstů, jsou nyní přesnější než kdy jindy a nechtěné klepnutí či pohyby kurzoru jsou zredukovány o 94 %. Chiclet klávesnice nabízí zdvih optimálně rozmístěných kláves 1,7 mm stejně jako plnohodnotný numerický blok. Tato klávesnice, která umožňuje velmi příjemné a naprosto tiché psaní, má také pevnou hmatovou zpětnou vazbu a výrazně zredukované překlepy.

Při návrhu notebooků Extensa 15 bylo také myšleno na optimální multimediální zážitek. Jsou vybaveny dvěma reproduktory z vysoce kvalitních kompozitních materiálů a mají vestavěný mikrofon konstruovaný technologií MEMS (Micro Electro Mechanical Systems), která jej chrání před poškozením a přináší o 5 dB vyšší citlivost než většina jiných mikrofonů. Tato vylepšení zvukového hardwaru přináší čistou a jasnou VoIP (Voice over IP) komunikaci. Digitální mikrofon a kvalitní reproduktory se také postarají o vynikající webové konference a online setkání, spolehnout se také můžete na křišťálové čisté videochaty s kolegy a klienty, které pomáhají malým firmám snížit cestovní náklady. Displej s HD rozlišením a LED podsvícením umožňuje uživatelům, aby si vychutnali vskutku ohromující grafiku. A ti, kdo vyžadují ještě působivější zážitek z multimédií, mohou sáhnout po konfiguraci Extensa 15 s diskrétní grafikou NVIDIA GeForce 820M.

Bez ohledu na to, co profesionální uživatelé dělají, nikdy nechtějí přijít o cenná data nebo vzpomínky. Aby k tomu nedošlo, jsou notebooky Extensa 15 dodávány s optickou mechanikou podporující disky M-DISC™. Tento nový způsob ukládání dat pro dlouhodobé uchování je odolný vůči extrémním podmínkám a data nemohou být přepsána nebo smazána. To poskytuje maximální zabezpečení, které profesionální uživatelé hledají: Jakmile jsou jednou uložena na disk M-DISC™, vydrží na něm cenná data až 1 000 let.

Příslušenství

Acer nabízí solidní sortiment volitelného příslušenství, které pomůže uživatelům získat z jejich notebooku Extensa 15 maximum: další baterie, další adaptéry, pouzdra pro přenášení, bezdrátová myš atd.

Program rozšíření záruky

Všechny notebooky Acer mají záruku Carry-in (záruka zahrnuje také mezinárodní servis ITW − International Traveler Warranty na jeden rok), která může být prodloužena až na 5 let s programem Acer Advantage, který poskytuje prioritu opravy. Uživatelé se také mohou rozhodnout, zda využijí pojištění proti náhodnému poškození (Accidental Damage Insurance), které pokryje škody způsobené náhodným, náhlým a nepředvídatelným poškozením produktu vnějšími prostředky, jež mají vliv na správné fungování produktu. Další možností rozšíření je služba pro obnovu dat ze smazaných pevných disků.

Tiskové zprávy

Diskuse