ADATA uvádí paměti XPG Dazzle LED DDR4

24. 5. 2016 17:22    Rubrika: Tiskové zprávy

ADATA Technology, přední výrobce vysoce výkonných modulů DRAM a produktů na bázi NAND flash, představila XPG Dazzle, její první linii paměťových modulů LED DDR4. Jde o paměťové moduly, které s osvětlením LED páskem a specifikací DDR4 v sobě pojí vzrušující vzhled s vysokým výkonem a energetickou efektivitou. Díky patentované LED technologii od AVEXIR jsou moduly XPG Dazzle určeny pro rostoucí trh PC modderů, pro počítačové nadšence a hráče, kteří mají rádi jedinečný, barevný a živý vzhled svých počítačů.

ADATA uvádí paměti XPG Dazzle LED DDR4

Paměťové moduly XPG Dazzle LED DDR4 doplňují agresivní, ale také elegantní design produktů XPG, pro který jsou charakteristické ostré linie a stylové barevné kombinace, o jedinečný skvost v podobě zářícího LED pásku, který je zabudován přímo do chladiče. Se speciálním designem a svůdným červeným LED světlem zvýrazňují XPG Dazzle vzhled komponentů a revitalizují výkon počítačů pro přetaktování, hraní her, nebo ukázkový modding PC. Paměťové moduly XPG Dazzle jsou k dispozici v různých baleních (jako 2×8GB, 4×8GB, 2×16GB nebo 4×16GB), což umožňuje uživatelům větší flexibilitu při sestavování high-end PC.

Paměti DDR4 předstihují starší DDR3 ve výkonu a spotřebě energie. Pracovní napětí se snížilo z 1.5V na 1.2V, což představuje 20% úsporu, díky které mohou být systémy chladnější a stabilnější i při úkolech zaměřených na extrémní výkon, jako jsou např. hry nebo přetaktování. Kromě toho implementace Intel XMP 2.0 umožňuje přetaktování a ladění přímo z OS bez nutnosti změn v systému BIOS, což usnadňuje používání a zvyšuje stabilitu systému. Pro pokročilé uživatele zůstává hlavní prioritou chlazení a proto využívají XPG Dazzle jedinečnou technologii Thermal Conductive s lepším odvodem tepla pro stabilní provoz. Moduly jsou postaveny na 10-vrstvé PCB pro zlepšení kvality přenosu signálu a celkové spolehlivosti systému.

Paměťové moduly XPG Dazzle LED DDR4 jsou sestaveny z vysoce kvalitních čipů vybíraných procesem přísného filtrování. Používají PCB nejlepší kvality a procházejí přísnými testy spolehlivosti a kompatibility, které vysoko překračují běžné standardy, aby byla zajištěna špičková životnost a trvanlivost. Stejně jako u všech paměťových modulů, poskytuje ADATA i pro XPG Dazzle zákazníkům doživotní záruku.

Tiskové zprávy

Diskuse