Ultimate Ears UE ROLL 2 - přenosný reproduktor má silnější zvuk a delší bezdrátový dosah

24. 5. 2016 18:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Značka Ultimate Ears pokračuje v posouvání hranic inovací a designu svých přenosných bezdrátových reproduktorů díky uvedení modelu UE ROLL 2 do své barevné řady bezdrátových mobilních reproduktorů, které vydrží vše kamkoli je s sebou vezmete. Tato řada vznikla v roce 2013 představením reproduktoru UE BOOM a nyní vrcholí uvedením modelu UE ROLL 2 – značka UE tak i nadále nově pojímá kategorii reproduktorů s rozhraním Bluetooth® ve všech ohledech: od designu po kvalitu zvuku.

Ultimate Ears UE ROLL 2 - přenosný reproduktor má silnější zvuk a delší bezdrátový dosah

Můžete být na pláži nebo na túře s batohem, ale vždy se můžete spolehnout, že reproduktor UE ROLL 2 vaší party obohatí – nabízí o 15 procent silnější zvuk a delší bezdrátový dosah až 30 metrů, to vše ve štíhlém provedení jako původní verze UE ROLL. A protože UE ROLL 2 váží jen málo přes 300 g, budete mít s sebou více zvuku, aniž by reproduktor byl větší nebo těžší.

Reproduktor UE ROLL 2 byl navržen s tím, aby vás doprovázel na vašich dalších dobrodružstvích. Tento lehký a malý reproduktor je vybaven lankem pevným jako pro bungee jumping a je tak snadno všestranně použitelný. Můžete si jej přivázat k batohu, na pásek nebo kolo a mít jej tak s sebou kdekoli – a nikdy nebudete bez hudby. Je odolný vůči vodě (má certifikaci pro třídu ochranného krytí IPX7), nárazuvzdorný a zkonstruovaný tak, aby vydržel drsné zacházení, a přitom všem vám při velikosti do dlaně nabídne prokreslený zvuk.

„Díky pevnému a pružnému lanku byl náš model UE ROLL nejsnáze přenosným a praktickým reproduktorem z naší produktové řady, který můžete vzít s sebou všude,“ řekla Charlotte Johs, generální ředitelka pro značku Ultimate Ears. „Žádný jiný reproduktor není vybaven vším, co potřebujete, abyste si jej mohli pověsit ve sprše, nechat plavat na hladině bazénu nebo si jej připevnit na kolo. Nový model UE ROLL 2 nabízí toto vše také, a navíc má lepší zvuk a delší bezdrátový dosah, takže pro to, co děláte rádi, nyní máte větší volnost a flexibilitu.“

Každý vodě odolný reproduktor si v bazénu zaslouží mít své místo. Reproduktor UE ROLL 2 se dodává s plovoucí podložkou UE Floatie, takže může proplouvat středem vaší zábavy a hudba na vás bude „šplíchat“ při party v bazénu z bezprostřední blízkosti.

Očekává se, že reproduktor UE ROLL 2 bude k dostání v České republice v průběhu léta 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 2 690 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse