Epson projektory - domácí kino 4K, HDR a UHD Blu-ray pro promítání na velké plátno

13. 7. 2016 22:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Vášniví filmoví nadšenci se konečně dočkají výjimečné kvality obrazu v domácím prostředí s nejnovějšími supermoderními projektory společnosti Epson. Projektory EH-TW9300, EH-TW9300W byly navrženy pro dokonalý zážitek z domácího kina, nabízejí obrazovou technologii 4K, UHD Blu-ray a technologii HDR, motorizovanou optiku a paměť polohy objektivu.

Toto domácí kino kompatibilní s HDR kombinuje nejnovější obrazové technologie, které přivedou díky dokonalým detailům filmy k životu. Prostřednictvím obrazové technologie 4K přináší novou úroveň dokonalosti textury a rozlišení promítaného obrazu, ať už se promítá nativní 4K obsah nebo digitálně dopočítává Full HD 1080p obsah. Projektory jsou také navrženy tak, aby podporovaly většinu typů pokročilého obsahu, včetně HDR a UHD Blu-ray disků s obrazovou technologií 4K. Tím nabízí uživatelům optimální vizuální zážitek s větší hloubkou, lepšími detaily a přirozenými, ale intenzivními barvami. Ve skutečnosti zobrazuje jejich rozsáhlý barevný gamut celé barevné prostory sRGB a DCI.

Všechny tři projektory disponují neuvěřitelným rozlišením, čistotou a nejkontrastnějšími odstíny černé díky výjimečně vysokému poměru kontrastu až 1,000,000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) a soustavě čoček o 16 členech. Barvy jsou také bohaté a živé, protože 3LCD displej společnosti Epson nabízí stejně vysoký bílý i barevný výstup ve výši 2,300 (EH-TW7300) až 2,500 lumenů (EH-TW9300/ EH-TW9300W). Kromě toho nabízejí navíc technologii interpolace a technologii vylepšení detailů, které zajišťují ostrý a plynulý obraz.

Lampy do projektorů mají neuvěřitelně dlouhou životnost, která minimalizuje nároky na údržbu, což v praxi znamená, že si uživatel projektoru může každý večer vychutnat na velkém plátně film po dobu sedmi let . Také instalace je díky motorizované optice zahrnující optický zoom 2.1x s pohonem, automatické ostření a nově vylepšenou korekci lichoběžníkového zkreslení obrazu (lens shift) ve vertikálním směru o ±96,3% a v horizontálním směru o ±47,1%. Přechod při přepínání různých poměrů stran obrazu je hladký, protože u projektorů lze uložit do paměti až deset různých nastavení. Díky tomu si můžete vychutnat filmy přesně podle záměru režiséra.

Je až neuvěřitelně snadné streamovat pomocí bezdrátové technologie 4K projektoru EH-TW9300W obsah ze smartphonu, herní konzole, přehrávače Blu-ray i dalších dalších zdrojů. Vysílač 4K WiHD vysoce kvalitního obsahu ve 4K prostřednictvím WiHD bez kompromisů.

Business Account manažer Epson Europe, Roman Vejražka, uvedl: „Jsme přesvědčeni, že by zákazníci měli mít možnost užít si nejdokonalejší filmové zážitky v prostředí domova, proto jsme skutečně nadšení, že můžeme představit nové projektory EH-TW7300, EH-TW9300 a EH-TW9300W. Nejnovější technologie, kterými jsou tyto projektory vybaveny, jako např., technologie 4K, UHD Blue Ray a technologie podporující HDR, přinášejí zásadní zlepšení kvality obrazu a skutečně zdokonalují celkový divácký zážitek. Co je na nich ale skutečně úžasné, je jednoduchost použití, která díky motorizované optice a paměti pro nastavení usnadňuje a zjednodušuje vše od instalace po každodenní používání.“

Projektory EH-TW7300 za 69.085 Kč, EH-TW9300 za 87.693 Kč, EH-TW9300W za 98.325 Kč a budou dostupné od srpna 2016. Ceny jsou včetně DPH.

Tiskové zprávy . projektory