Transcend DrivePro Body 20 a 52 - odolné osobní kamery pro bezpečnostní složky

20. 7. 2016 22:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Firma TRANSCEND představuje osobní kamery vyvinuté zejména pro bezpečnostní složky a pracovníky ochranky. DrivePro Body 20 a DrivePro Body 52 jsou nástupci nějakou dobu nabízené DrivePro Body 10. Spolu s kamerami debutuje také speciální dokovací stanice.

Transcend DrivePro Body 20 a 52 - odolné osobní kamery pro bezpečnostní složky

DrivePro Body 20 a DrivePro Body 52 jsou odolné osobní kamery, které nahrávají záznam s rozlišením 1920x1080 a rychlostí 30 snímků za sekundu. Splňují požadavky normy IPX4 což znamená, že jsou odolné proti vodě stříkající z jakéhokoliv směru. Jejich robustní, pogumované pouzdro je odolné proti pádu (norma MIL-STD-810G 516.6). Jsou určený k provozu při teplotách od -20 do 65 stupňů Celsia.

Obě kamery mají vestavěnou lithium-polymerovou baterii, mikrofon a 32 GB MLC paměti. Základním rozdílem mezí uvedenými modely je umístění objektivu a jeho parametry. DrivePro Body 20 má zabudovaný objektiv se clonou F/2.8 a zorným úhlem 160 stupňů. DrivePro Body 52 je vybaven objektivem na ohebném kabelu délky 1,2 m. Má trochu menší zorný úhel 130 stupňů a menší clonové číslo F/1.8. Díky této konstrukci je možné nosit DrivePro Body 52 v pouzdru na pásek a objektiv připevnit na košili.

Modely 20 a 52 jsou dostupné v běžné verzi a také v provedení umožňujícím šifrování záznamů. Šifrováním zabráníte neoprávněnému nakládání s nahrávkami. Videozáznam je dešifrován pomocí dříve nastaveného hesla v počítači.

Kamery připojíte k USB portu Vašeho PC. Navíc, jsou vybaveny Wi-Fi modulem, který umožňuje živý náhled záznamu v zařízeních iOS a Android. Firmy, bezpečnostní složky a instituce, které předpokládají použití většího počtu kamer DrivePro Body, si mohou zajistit dokovací stanici s rozhraním USB 3.0 a externím napájením. Stanice umožňuje nabíjení baterii se současným přehráváním záznamů z 6 kamer. Můžete také spojit sériově maximálně tři dokovací zařízení a tím obsluhovat současně 18 kamer.

Tiskové zprávy . videokamery

Diskuse