Zalman K650WP - vodou omyvatelná klávesnice, jezte a pijte při počítači kolik chcete

20. 7. 2016 21:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Téměř každý již přežil hrůzu, kdy rozlil nějaký nápoj na klávesnici. Nyní se již o to nemusíte bát, protože značka Zalman uvedla na trh revoluční voděodolnou klávesnici K650WP, která vám již nebude bránit jíst a pít při počítači.

Zalman K650WP - vodou omyvatelná klávesnice, jezte a pijte při počítači kolik chcete

Díky 3-stupňové ochraně klíčových komponentů lze klávesnici K650WP dokonce mýt pod tekoucí vodou a zbavit se tak zbytků po jídle a jiných nečistot, co pomáhá také prodloužit její životnost a udržet provoz v dobré kondici.

První stupeň ochrany stanoví trojitá vodotěsná gumová vrstva umístěna mezi výztužnými deskami a spínači. Základní desku dodatečně chrání plastový kryt s dvojitým silikonovým těsněním a další gumovou vrstvou. Třetím stupněm ochrany jsou otvory rozmístěné na strategický místech, přes které vytéká voda ven z klávesnice.

Výrobce vynaložil mnoho úsilí, aby byla klávesnice K650WP jak nejodolnější. Odolnost a stabilitu klávesnice zajišťuje perforované dno a hliníková deska umístěna uvnitř. To vše v kombinaci s snadným čištěním činí klávesnici Zalman ideální pro nošení ji na všeho typu společenských setkání a LAN party.

V K650WP výrobce použil hybridní spínače, které jsou kombinaci nejlepších vlastnosti membránové a mechanické klávesnice. Z jedné strany je provoz docela tichý a tlačítka nevyžadují velkou aktivační sílu a z druhé, poskytují dostatečně rychlou odezvu, aby se dobře uplatnili během her v síti.

Další z docela zajímavých funkcí je 26KRO co určitě docení většina zkušených hráčů. Mezi základní vybavení každé herní klávesnice již v dnešní době nemůže chybět funkce blokování klávesu Windows, který často způsobuje „missclick“ a vyhazuje uživatele ze hry zpátky do systému Windows. Zajímavé je, že v této klávesnici lze zablokovat všechny klávesy co může být obzvlášť užitečné během čistění.

Pro zvýšení komfortu uživatele, výrobce použil výklopní nožky pro nastavení sklonu klávesnice a také konkávní tvar kláves z odpovídajícím odstupem, který snižuje počet chyb do minimum a zvyšuje pohodlí při dlouho hodinovým používání.

Klávesnice K650WP se na českým trhu prodává přibližně za 850 Kč.

Tiskové zprávy . klávesnice

Diskuse