Smartphone Lenovo Vibe S1 Lite - navržen pro selfie maniaky

5. 8. 2016 18:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo rozšiřuje portfolio stylových smartphonů o model Vibe S1 Lite, který představuje ideální volbu pro všechny selfie maniaky. Smartphone je vybaven zdokonaleným předním 8Mpx fotoaparátem s vestavěným bleskem, takže si hravě poradí s pořizováním autoportrétů ve dne v noci. Pyšní se také elegantním designem, jasným 5palcovým Full HD IPS displejem a dostatečně vysokým výkonem pro vynikající multimediální zážitek.

Smartphone Lenovo Vibe S1 Lite - navržen pro selfie maniaky

Smartphone Lenovo Vibe S1 Lite na první pohled zaujme svým designem spolu s ergonomicky tvarovaným zadním krytem pro ještě větší pohodlí při používání. K vyššímu komfortu přispívá také podpora dvou SIM karet, která uživatelům umožňuje spojit pracovní a soukromý telefon v jednom zařízení. Tato funkce se současně hodí i při cestování v zahraničí nebo při využívání různých služeb od více operátorů.

Vysoký výkon je podpořený osmijádrovým 64bitovým procesorem MTK 6753, 2 GB RAM a operačním systémem Android 5.1 Lollipop. Baterie o kapacitě 2700 mAh zajistí dostatek výdrže pro hodiny surfování na internetu, fotografování, přehrávání hudby a videí, chatování a řadu dalších aktivit. Vestavěné 16GB úložiště je možné rozšířit pomocí microSD karty až na 48 GB, což ocení zejména uživatelé, kteří potřebují dostatek místa pro svůj multimediální obsah či aplikace.

Lenovo Vibe S1 Lite pozvedá focení mobilním telefonem na zcela novou úroveň. Disponuje předním 8Mpx fotoaparátem se zdokonalenou pětidílnou čočkou a vestavěným bleskem. Ten zvládne zachytit perfektní selfie snímky nejen ve dne, ale i v noci. Zadní 13Mpx fotoaparát je navíc vybaven BSI senzorem pro kvalitní fotografie i při slabém osvětlení, rychle ostřící PDAF technologií a dvoubarevným bleskem, který optimalizuje barevné tóny podle okolního osvětlení.

Nechybí ani několik režimů snímání, které přispívají k maximální flexibilitě při focení. Díky funkci pro zkrášlení snímků bude každý na fotografii vypadat skvěle a funkce zabraňující zkreslení zajistí dokonalé selfie. S možností ovládání pomocí gest či hlasu nebude problém udržet ruku při focení nebo natáčení videí v naprostém klidu.

Uživatelé mohou snímky dále upravovat nebo si je jen prohlížet na 5palcovém Full HD IPS displeji. Zároveň je mohou okamžitě sdílet se svými přáteli na sociálních sítích díky podpoře vysokorychlostního připojení LTE (4G) a přeinstalovaným aplikacím pro přístup na Facebook, Twitter či Skype. Veškerý obsah je možné sdílet s jinými zařízeními prostřednictvím aplikace Lenovo SHAREit bez nutnosti využití datového nebo WiFi připojení.

Smartphone Lenovo Vibe S1 Lite je dostupný za cenu od 5 999 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse