MSI VR One - MSI představilo světově první VR batoh

14. 9. 2016 22:28    Rubrika: Tiskové zprávy

MSI VR One váží pouze 3,6kg. Obsahuje 2 baterie a umožnuje tak 1,5 hodiny hraní. Batoh je poháněný přetaktovaným CPU a grafickými kartami série GeForce ® GTX 10.

MSI VR One - MSI představilo světově první VR batoh

MSI VR One je vyroben ve futuristickém stylu s 2 bateriemi na spodní levé a pravé straně batohu. Celková váha je 3,6kg, bez baterií pouhých 2,2 kg. Jako samostatný PC systém je MSI VR One dokonce lehčí než některé výkonné herní notebooky. Design je kompaktnější a výkon je dokonce vyšší než u jiných podobných produktů. Díky použití baterií s dlouhou životností a hlavně možností "hot swap" měnění můžete hrát non-stop.

Pro B2B byznys nebo VR vývojáře je přesnost a mobilita s MSI VR One tím nejlepší řešení pro neomezené VR prostředí a ukázky VR obsahu po celém světě.

VR One je "HTC VIVE Optimized". Obsahuje 1x HDMI port, 1 Mini DisplayPort a 1 ultra-rychlý Thunderbolt3 s Typ-C port podporuje duální 2K displej pro každé oko. Všechny tyto porty podporuje hladší VR zážitek s více než 90FPS pro každé "high level" VR zařízení. Mimoto má 4x USB 3.0 porty pro více externích zařízení, které některé VR sety vyžadují.

Tajemství chlazení a tichosti VR One pro dlouhotrvající VR zážitek spočívá v chladícím systému. Chladící design se skládá s duálních 9cm ventilátorů a 9 chladících trubic, které drží hluk z VR One pod 41dBA.

VR One je vyroben pro největší VR HMD mobilitu, proto přichází s unikáním provedením 2 hot-swap baterií. Obsahuje také indikátor stavu baterií - 4 bílá světla. Pokud svítí 4, znamená to, že stav baterie je na 75%-100%, pokud 3 50%-75%, pokud 2 25%-50% a pokud 1 je stav pod 25%.

Baterie lze měnit systémem “Hot swap” a to i bez připojeného adaptéru. Pokud je adaptér připojen, lze navíc odebrat obě baterie naráz bez jakékoliv ztráty výkonu a uživatel si tak nadále může užívat maximální VR zážitek.

VR One je vybaven nejnovějším softwarem “MSI Dragon Center", se kterým může kontrolovat VR platformu s 1 Click VR key. Software nejenom umožnuje uživatelům monitorovat status hardwaru ze svého telefonu, ale také umožnuje spravovat unikátní MSI herní funkce.

Tiskové zprávy . virtuální realita

Diskuse