LG X Power2 - cílí na uživatel hledající dlouho výdrž na baterie

7. 3. 2017 17:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Každý model v sérii X nabídne exkluzivní funkce, kterými obvykle disponují prémiové chytré telefony. LG X Power2 je vybavený výkonnou baterií s kapacitou 4500mAh. Poslouží hlavně zákazníkům, kteří často používají energeticky náročné aplikace a hry nebo stačí multimediální obsah, jako jsou filmy a videa.

LG X Power2 - cílí na uživatel hledající dlouho výdrž na baterie

„LG X Power2 má největší kapacitu baterie ze všech chytrých telefonů společnosti LG. Uživatelé si tak mohou vychutnat mnoho hodin multimediální zábavy na velkém displeji bez obav z vybití,“ říká Andrea De Sousa z české pobočky LG. „Celá řada s názvem X je hlavně o použití moderních technologií a jejich využití pro funkce, které nároční uživatelé vyžadují,“ dodává.

LG X Power2 byl navržen tak, aby vydržel v provozu i celý víkend bez nabíjení. S plně nabitou baterií telefon zvládne až 15 hodin nepřetržitého přehrávání videa, 14 hodin navigace nebo 18 hodin surfování na internetu. Časově vytížené uživatele navíc potěší vysokorychlostní technologie dobíjení. Jediná hodina takto výkonné baterie stačí k nabití 50 % kapacity, což je dvakrát rychleji, něž u většiny telefonů.

Funkce Comfort View umožňuje pohodlnější čtení elektronických knih díky snížení množství modrého světla vydávaného displejem. U něj je prokázáno, že způsobuje únavu očí.

LG X Power2 je vybaven 5,5 palcovým HD In-cell dotykovým displejem s vysokým rozlišením a jasnými živými barvami. Kromě toho společnost LG zlepšila schopnost displeje odolat silnému slunečnímu světlu a nabízí výbornou viditelnost i v takových podmínkách. 5MP širokoúhlý fotoaparát umístěný na přední straně umožňuje uživatelům pořizovat mimořádná selfie i wefie až s osmi lidmi bez použití selfie tyče. Zadní fotoaparát s rozlišením 13 MP nabízí funkci Zero Shutter Lag, která eliminuje nepříjemné zpoždění mezi stisknutím tlačítka spouště a exponováním snímku. LED blesk s měkkým světlem umístěný mimořádně také na přední straně telefonu funguje na úrovni profesionálních přístrojů.

Fotoaparát je doplněn o exkluzivní uživatelské rozhraní s funkcí Auto Shot, která automaticky aktivuje spoušť vždy, když telefon detekuje obličej. Další funkce rozpoznávání gest Gesture Shot a Gesture Interval Shot reaguje na signály rukou a eliminuje tak potřebu stisknout tlačítko spouště, což je častou příčinou rozmazaných fotografií. Funkce Quick Share umožňuje uživateli jedním klepnutím odeslat obrázky na oblíbenou sociální síť. Cena telefonu bude zveřejněna při uvedení modelu na trh.

Klíčové specifikace:

  • Displej: 5,5 palcový HD In-cell dotykový
  • Chipset: 1,5 GHz Octa-Core
  • Fotoaparát: Zadní 13 MP / Přední 5 MP (širokoúhlý / LED blesk)
  • Paměť: 2 GB / 16 GB ROM / Micro SD (up to 2 TB)
  • Kapacita baterie: 4500mAh
  • Operační systém: Android 7.0 Nougat
  • Rozměry: 154,7 x 78,1 x 8,4 mm
  • Váha: 164 g
  • Podporované sítě: LTE / 3G / 2G
  • Konektivita: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0
  • Dostupné v barvách: Black Titan / Shiny Titan / Shiny Gold / Shiny Blue
  • Ostatní: USB OTG / Gyro Sensor
Tiskové zprávy . mobily

Diskuse