ChatSIM pro Českou republiku - neomezená textová komunikace za drobný roční poplatek

28. 3. 2017 13:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Venlan oznamuje, že se stala výhradním distributorem produktu ChatSIM pro Českou republiku. ChatSIM je unikátní řešení, které umožňuje neomezeně využívat textovou komunikaci pomocí Facebook Messengeru, WhatsAppu a dalších sedmi aplikací doplněnou o emotikony, a to ve více než 150 zemích světa za roční paušální poplatek 395 Kč.

ChatSIM pro Českou republiku - neomezená textová komunikace za drobný roční poplatek

ChatSIM představil světovému trhu Manuel Zanella, zakladatel a CEO společnosti Zeromobile, mobilního operátora, který poskytuje cenově dostupné roamingové služby. Cílem ChatSIM je zajistit, aby lidé mohli mít kdykoli možnost spojit se pomocí své oblíbené aplikace pro zasílání zpráv se svými přáteli.

„ChatSIM je jedinečné řešení, které vyplňuje díru na trhu mobilních služeb. Jsme rádi, že se nám podařilo získat exkluzivní zastoupení pro Českou republiku a uvědomujeme si závazek, který z této smlouvy vyplývá. Jsme připraveni podpořit tento produkt všemi silami a prostředky. Dnes byl zároveň na doméně datanacesty.cz spuštěn nový webový portál, prostřednictvím kterého budou moci zájemci objednávat toto řešení, které jim umožní být po celém světě neustále online prostřednictvím devíti populárních chatovacích služeb včetně Facebook Messenger a WhatsApp, a to za méně než 1 korunu denně.“ říká Radek Bábíček, jednatel společnosti Venlan.

„Věříme, že v České republice má náš produkt ChatSIM velký potenciál nejen u mladých, ale také u široké veřejnosti. Naše zkušenosti z celého světa ukazují, že o ChatSIM má zájem v podstatě každý, kdo vyjíždí alespoň dvakrát ročně do zahraničí. Věříme, že se společnost Venlan stane jedním z našich silných partnerů v regionu, na který se nyní zaměřujeme,“ říká Juan De la Coba, obchodní ředitel společnosti ChatSim.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse