Notebooky DELL běžně s NBD zárukou, ale ...

27. 5. 2008 15:07    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Na dnešní tiskové konferenci DELL pořádané v Praze bylo oznámeno, že DELL oficiálně poskytne své notebooky do maloobchodního prodeje.

Notebooky DELL běžně s NBD zárukou, ale ...

Zajímavou službou, kterou DELL nabídne i zákazníkům z maloobchodu, je dvouletá záruka se zásahem u zákazníka následující pracovní den (on-site NBD). Výjimkou budou notebooky zakoupené v řetězci Electro World, který si sjednal rozdílné podmínky. Zákazníci Electro Worldu budou nuceni řešit servis na prodejně.

Do maloobchodní prodejní sítě se dostanou především notebooky modelové řady Inspiron a XPS (podle zájmu také Vostro). Modelové řady Precision a Latitude určené především pro firemní klientelu budou nadále dodávány prostřednictvím DELLu nebo jeho nově vybraných VAR prodejců (DELL právě zahajuje jejich výběr).

Nadnárodní řetězce Electro World a TESCO mají vyjednanou celoevropskou smlouvu přímo s výrobcem DELL. Další obchodní řetězce a IT prodejci v ČR mohou nakupovat u IT distributorů 100MEGA Distribution s.r.o. a SWS a.s. kde budou přednostně v nabídce modely Inspiron, XPS a Vostro, ale na dotaz bude možno objednat i modely Precision a Latitude.

Krátké zprávy

Diskuse