TP-LINK TL-WDR3600 WiFi router v součtu nabízí propustnost až 600 Mbps

15. 8. 2012 16:17    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost TP-LINK přichází na český trh se směrovačem, jež umožňuje souběžné vysílání signálu ve dvou pásmech na frekvencích 2,4 GHz a 5 GHz s celkovou propustností až 600 Mbit/s. Směrovač myslí také na zařízení připojená přes ethernetové rozhraní a nabízí čtveřici gigabitových LAN portů zajišťujících rychlou datovou komunikaci v lokální síti. Novinka rovněž nabízí hardwarovou podporou překladu síťových adres (NAT) a gigabitovým portem pro WAN.

TP-LINK TL-WDR3600 WiFi router v součtu nabízí propustnost až 600 Mbps

Směrovač TL-WDR3600 je určen především domácnostem či malým podnikům. O běžný síťový provoz zahrnující například prohlížení webu se směrovač postará s využitím nižší frekvence 2,4 GHz s propustností až 300 Mbit/s, zatímco datově intenzivnějším aplikacím vyžadujícím minimální latenci, mezi něž se řadí například hraní online her či streamování multimédií, je vyhrazen druhý kanál s frekvencí 5 GHz a stejnou propustností až 300 Mbit/s.

Směrovač nabízí dva USB 2.0 porty, díky nimž můžete v lokální síti sdílet data z externích úložišť, tiskárny či multimediální přehrávače. Podporuje také funkci FTP serveru, tudíž data můžete nabídnout i uživatelům připojujícím se z internetové sítě.

Dvoupásmový bezdrátový směrovač TP-LINK TL-WDR3600 zakoupíte v síti autorizovaných distributorů a prodejců společnosti TP-LINK za doporučenou maloobchodní cenu 1.853,- Kč včetně DPH.

Krátké zprávy

Diskuse