Acer bude vracet peníze za Windows 8 upgrade

14. 8. 2012 19:58    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost Acer se zapojila do programu upgrade na Microsoft Windows 8. Tento program nabízí za 14,99 euro možnost upgradovat z Windows 7 na Windows 8 těm zákazníkům, kteří si pořídí osobní počítač v období od 2. června 2012 do 31. ledna 2013.

Acer bude vracet peníze za Windows 8 upgrade

Pro majitele notebooků s označením ultrabook představila společnost Acer vlastní rozšířenou nabídku. Zákazník, který si zakoupí ultrabook Acer ve výše uvedeném období, může požádat společnost Acer o náhradu nákladů na online upgrade provedeného v rámci programu firmy Microsoft.

Nabídka se vztahuje na modely Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 a Aspire M5.

Podmínky akce:

  • Zákazníci společnosti Acer, kteří chtějí využít nabídky na upgrade, musí zaslat žádost o náhradu ve stanovené lhůtě od oficiálního uvedení Windows 8 na trh do 15. března 2013.
  • Zákazník Aceru poskytne svoje osobní údaje: Jméno, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, bankovní spojení pro převod peněz (cca 6 až 8 týdnů)
  • Další potřebné údaje: Sériové číslo notebooku na nějž se akce vztahuje, e-mail společnosti Microsoft, který potvrzuje upgradování na Windows 8
  • Zákazníci mohou v rámci upgrade požádat pouze o jazykovou verzi, která se shoduje s verzí systému MIcrosoft Windows 7 předinstalovanou na počítači.

Akce s největší pravděpodobností proběhne ve spolupráci se společností Intel, která se snaží různými prostředky zvedat prodeje notebooků s označením Ultrabook, na které má Intel ochrannou známku.

Nabídka platí v současné době pro následující země: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Maďarsko, Izrael, Itálie, Lotyšsko, Litva, Lucembursko, Střední východ (Saudská Arábie, Spojené arabské emiráty, Omán, Bahrajn, Katar, Kuvajt), Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Rusko, Slovinsko, Jižní Afrika, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina a Velká Británie. Zákazníci v zemích, které nejsou v tomto seznamu uvedeny, se nemohou akce zúčastnit.

Krátké zprávy

Diskuse