Toshiba Portégé A30-C - 13,3“ firemní notebook, DVD-RW mechanika, onsite záruka 3 roky

25. 11. 2016 06:31    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Společnost Toshiba představuje na ČR trhu zcela nový model profi notebooku v lehkém magnesiovém těle s displejem o úhlopříčce 13,3“ s rozlišením HD nebo Full HD a s hmotností od 1,5 kg (dle konfigurace). Na baterie vydrží pracovat až 10 hodin (údaj výrobce).

Toshiba Portégé A30-C  - 13,3“ firemní notebook, DVD-RW mechanika, onsite záruka 3 roky

Do ČR momentálně přichází prvních pět konfigurací. Všechny spojuje 6. generace procesoru Intel Core i3 nebo i5, grafika Intel HD Graphics 520 a integrovaná mechanika DVD pro čtení a zápis. Nabídka portů je pestrá, 3x USB 3.0, HDMI i VGA, LAN RJ-45, Intel WiDi Pro a dokovací konektor. Dále je v nabídce 4 nebo 8 GB RAM, HDD 500 GB nebo SSD 128 a 256 GB. K dispozici jsou také modely s LTE/3G modemem.

Notebook je vybaven klávesnicí odolnou proti polití. Mezi další bezpečnostní prvky patří TPM pro šifrování uložených dat a vlastní propracovaný Toshiba BIOS. V případě potřeby odborného zásahu na cestách, může firemní IT oddělení využít vzdálené správy Toshiba Cloud Client Manager.

Toshiba vyrábí firemní notebooky ve vlastní továrně s vysokým stupněm kontroly, proto je ke všem konfiguracím, této modelové řady, zahrnuta v ceně 3 roky OnSite záruka (oprava u zákazníka) a Záruka spolehlivosti Toshiba Reliability Guarrantie (pokud během prvního roku notebook vypoví službu vinou výrobní vady, záruční oprava + pořizovací cena zpět).

Vedle standardních skladových konfigurací v cenách bez DPH od 22.970,- Kč, nabízí Toshiba pro firemní zákazníky i konfigurace na míru od 5-ti kusů.

Krátké zprávy

Diskuse