Značkové prodejny Samsung slaví 5 let a chystají tři dny se slevou 30 %

22. 9. 2014 16:27    Rubrika: Komerční sdělení

Pro všechny, kteří si chystají zakoupit mobilní telefon, tablet či jejich příslušenství, připravil Samsung speciální akci v podobě 30% slevy. Akce poběží od čtvrtka 25. září do soboty 27. září ve značkových prodejnách Samsung.

Značkové prodejny Samsung slaví 5 let a chystají tři dny se slevou 30 %

„Rádi bychom touto formou s našimi zákazníky oslavili pětileté výročí od otevření prvních Samsung značkových prodejen v České republice. Nabídku jsme neomezili jen na mobilní telefony, takže si zájemci mohou se slevou zakoupit také tablety, hodinky, náramky a jejich příslušenství,“ vysvětluje důvod akce Sabina Coufalová, Key account manager IM divize společnosti Samsung.

Nabídka se vztahuje na celý sortiment mobilních produktů – tedy smartphony, tablety, hodinky a náramky z řady Gear, tablety a příslušenství, s výjimkou Samsung GALAXY Alpha, Samsung GALAXY S5 mini a celý sortiment paměťových karet (na tyto modely se sleva 30% nevztahuje). Každý zákazník může v rámci nabídky zakoupit 1 ks mobilního telefonu, 1 ks tabletu a 2 ks příslušenství. Akce platí pouze na zboží, které je na prodejně skladem.

Zájemci o Samsung GALAXY S5 mohou navíc 30% slevu zkombinovat s cash back programem a získat tak nejvyšší model za necelých 10 000 Kč. K využití cash back nabídky při koupi GALAXY S5 stačí, aby se zákazník po nákupu zaregistroval na webových stránkách www.samsung-bonus.eu, vyplnil výrobní číslo zakoupeného přístroje a nahrál kopii účtenky. Akce platí do vyprodání zásob na prodejně.

Akce platí v sedmi značkových prodejnách Samsung v České republice:

  • Centrum Černý Most – Samsung značková prodejna
  • OC Chodov – Samsung značková prodejna
  • OC Nový Smíchov – Samsung značková prodejna
  • OC Palladium – Samsung značková prodejna
  • OC Olympia – Samsung značková prodejna
  • OC Šantovka – Samsung značková prodejna
  • OC Forum Liberec – Samsung značková prodejna

Kompletní seznam Samsung značkových prodejen včetně otevírací doby je dostupný na: http://www.samsung.com/cz/retail/retail.html.

Komerční sdělení

Diskuse