Samsung GALAXY Note 4 od 24. října v prodeji, speciální nabídka pro 100 prvních

22. 10. 2014 21:26    Rubrika: Komerční sdělení

Speciální nabídka - pro 100 prvních, kteří si koupí GALAXY Note 4 ve Značkové prodejně Samsung v pražském obchodním centru Palladium, flipové pouzdro za jednu korunu.

Samsung GALAXY Note 4 od 24. října v prodeji, speciální nabídka pro 100 prvních

Unikátní zařízení z portfolia společnosti Samsung, GALAXY Note 4, přichází na český trh. Nedočkaví zájemci by měli zavítat do Značkové prodejny Samsung v pražském obchodním centru Palladium. Prvních 100 zákazníků totiž dostane standardní flipové pouzdro na GALAXY Note 4 za 1 Kč. Prodej bude zahájen ve 12.00 hodin v pátek 24. října.

Navíc je připraven speciální Note 4 karneval, který představí jedinečné funkce nové vlajkové lodi značky Samsung. Návštěvníci se tak mohou těšit na hravé ukázky unikátních vlastností pera S Pen, ukázky nových funkcí fotoaparátu včetně novinky wideselfie a prezentace virtuální reality s brýlemi Gear VR. Prvních 100 účastníků si odnese malý dárek v podobě paměťové micro SD karty. Navíc si všichni návštěvníci budou moci sami vyzkoušet Academy zone Note 4, kde se vyškolení pracovníci postarají o předvedení inovativních prvků Samsung GALAXY Note 4.

Pro zahájení prodeje je dostupné pouze omezené množství chytrého telefonu GALAXY Note 4 v černé barvě. Kupující si budou moci pořídit za jednu korunu flipové pouzdro rovněž v černé, nebo bílé barvě. Pokud zvolená barva již nebude dostupná, obrží zákazník flipové pouzdro později poštou.

Komerční sdělení

Diskuse