Miniaturní diktafon MQ-U300, skrytý v těle USB flash disku, s hlasovou aktivací

22. 8. 2016 17:14    Rubrika: Komerční sdělení

Diktafon MQ-U300 je určen pro diskrétní, podezření nevyvolávající, nahrávání rozhovoru, odposlech, monitorování kanceláře nebo kontrolu bytu. Tento model se vyznačuje velmi vysokou kvalitou zpracování, jednoduchou obsluhou, kvalitou zaznamenávaného zvuku ale především dlouhou výdrží. USB diktafon MQ-U300 je napájen zabudovaným li-polymerovým akumulátorem s kapacitou 180 mAh, který umožňuje nepřetržité nahrávání po dobu 15 hodin.

Miniaturní diktafon MQ-U300, skrytý v těle USB flash disku, s hlasovou aktivací

Skrytý diktafon nabízí funkci automatického nahrávání aktivovaného zvukem – když jeho intenzita vzroste nad 60 dB, začne diktafon nahrávat. V tomto režimu zařízení pracuje až po dobu 25 dní! Velmi důležitou výhodou je možnost činnosti po připojení k napájení, např. ponechání diktafonu v USB portu zapnutého počítače. To umožňuje pokračovat v nahrávání a zároveň činí dobu, po níž bude zařízení v provozu, nezávislou na baterii diktafonu. Data se ukládají ve formátu mp3 (64 kbps) do vestavěné paměti s kapacitou 4 GB, což umožňuje uložit až 144 hodin nahrávek. Po připojení k USB portu počítače je zařízení rozpoznáno jako vyměnitelný disk a uživatel má přístup ke všem nahrávkám (nebo libovolným jiným souborům) na jakémkoliv počítači bez nutnosti instalovat další software nebo ovladače. K obsluze zařízení postačí jeden neviditelný přepínač. S jeho pomocí může uživatel spustit stálé nahrávání nebo nahrávání s aktivací zvukem, případně diktafon vypnout. Stav nabití akumulátoru je signalizován LED diodou (jen v okamžiku spouštění, během nahrávání není dioda aktivní, aby nevzbuzovala podezření).

Díky důmyslné kamufláži v podobě běžného flash disku, skvělé kvalitě provedení, výkonnému napájení a funkci aktivování zvukem je MQ-U300 diskrétní diktafon, který se osvědčí při mnoha způsobech použití, jak v domácnosti, tak v kanceláři, ale i k profesionálnějším úkolům – s úspěchem ho používají detektivové a bezpečností služby při operačních činnostech. Veškeré funkce byly navrženy tak, aby umožňovaly diskrétní činnost, která nevzbudí podezření.

Diktafon MQ-U300 je na českém trhu dostupný prostřednictvím internetového obchodu www.spyshop24.cz.

Koncová cena včetně DPH je 2 260 Kč

Komerční sdělení

Diskuse