Legenda se vrací - nová Nokia 3310

19. 5. 2017 06:44    Rubrika: Komerční sdělení

Nokia 3310 byl jeden z nejúspěšnějších mobilů historie. S návratem značky Nokia přichází i tento model v nové podobě. Opět je to klasický mobil se snadným ovládáním, extrémní výdrží baterie a samozřejmě aktuální výbavou. Novinka způsobila po představení na jaře velký poprask po celém světě a je to tak jeden z nejočekávanějších mobilů letošního roku. Atraktivní a cenově výhodný mobil bude v prodeji z kamenných prodejen pouze v Datartu.

Legenda se vrací - nová Nokia 3310

„Znovu uvedení Nokia 3310 je velkou událostí tohoto roku. Novinku si zákazníci mohou v našich prodejnách prohlédnout od konce května. Už nyní je však možné telefon předobjednat v prodejnách i na eshopu www.datart.cz. Cena telefonu je 1 599 Kč,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Nokia 3310 navazuje na legendární model stejného označení z roku 2000. A to jak vzhledem, tak i odolnou konstrukcí. Má snadné ovládání a výbornou výdrž baterie: na jedno nabití vydrží na příjmu až měsíc. A to je hodnota, o které se dnešním smartphonům může jen zdát. Nokia 3310 je tak ideálním přístrojem na dovolenou nebo rezervním telefonem, který bude stále připravený k použití.

Výbava je samozřejmě veskrze moderní. Telefon má barevný displej s úhlopříčkou 2,4 palce, takže psaní SMS nebo orientace v menu nebudou nikomu činit problémy. Navíc je displej dobře čitelný i na slunci. Nechybí 2Mpix fotoaparát pro pořízení momentek nebo vestavěné hry. V telefonu je připravena i legendární hra Snake, první mobilní hra v historii.

Nokia 3310 disponuje integrovaným radiopřijímačem a umí i přehrávat MP3. Ty lze uložit na paměťovou kartu, kam se vejde tisíce skladeb. Konektor na sluchátka je standardní Jack, takže si majitel k telefonu může pohodlně připojit svá oblíbená sluchátka. Praktickou funkcí je i svítilna.

Nokia 3310 je kompaktní přístroj s rozměry 116 × 51 × 12,8 mm a velmi nízkou hmotností 80 gramů. Zákazníci si mohou vybírat ze tří barevných provedení: červeného, šedého a modrého, které je stejné, jako u legendy z roku 2000.

„Kromě mobilní legendy si můžete u nás již nyní předobjednat i nové smartphony Nokia, v prodejnách budou k prohlédnutí od začátku června, kdy přijdou do prodeje. Modely Nokia 3, Nokia 5 a Nokia 6 nabídnou za atraktivní cenu velmi dobrou výbavu a vždy nejnovější verzi operačního systému Android,“ doplňuje Iva Pavlousková z Datartu. I tyto telefony budou exkluzivně k dostání v Datartu.

Komerční sdělení

Diskuse