ZyXEL NBG-416N - Wi-Fi router pod 500

12. 10. 2011 12:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Největším benefitem produktu je vedle kvality, nadstandardní 3-leté záruky a plné lokalizace do češtiny, jeho bezkonkurenční cena. Agresivní cena míří zejména do segmentu domácích uživatelů, kteří mnohdy volí produkt jen podle ceny bez ohledu na kvalitu výrobku či lokální podporu výrobce.

ZyXEL NBG-416N - Wi-Fi router pod 500

ZyXEL představuje nový N-kový Wi-Fi router za 480 Kč

Společnost ZyXEL představuje nový WiFi router NBG-416N pro domácí sítě. Největším benefitem produktu je vedle kvality, nadstandardní 3-leté záruky a plné lokalizace do češtiny, jeho bezkonkurenční cena, a to 480 Kč (doporučená maloobchodní cena včetně DPH).

Agresivní cena míří zejména do segmentu domácích uživatelů, kteří mnohdy volí produkt jen podle ceny bez ohledu na kvalitu výrobku či lokální podporu výrobce. Nyní již nemusí volit kompromis – ZyXEL NBG-416N nabízí A-kvalitu podpořenou 3-letou zárukou a skvělou cenou. Produkt je navíc kompletně lokalizovaný do českého jazyka!

Router NBG-416N umožňuje díky technologii 802.11n až trojnásobně rychlejší bezdrátový přenos dat než starší technologie 802.11g. Rychlost internetu, kopírování dat a přehrávání multimédií jsou tak mnohem rychlejší a stabilnější. Kromě toho získáte plnou kompatibilitu se sítěmi 802.11b/g.

Pro nejlepší možné přehrávání hudby a videa přes bezdrátové připojení je k dispozici technologie WMM QoS, která umožňuje dynamicky přidělovat prostředky všem účastníkům v síti, díky čemuž se nebude zpomalovat rychlost internetu v případě, když přes síť přehráváte například film.

Jako všechna síťová zařízení od ZyXELu, tak i router NBG-416N disponuje kvalitní technologií pro bezpečný provoz. Svojí síť můžete zabezpečit pomocí WEP, WPA a WPA2.

Nový Wi-Fi router NBG-416N od ZyXELu tak nabízí všem uživatelům moderní technologii za skvělou cenu.

Tiskové zprávy

Diskuse